Palaa
Tummat rommit

Angostura 1787 Aged 15 Years

Mahonginruskea, täyteläinen, makeahko, lämmin, toffeinen, kuivahedelmäinen, tamminen
0.7 l
Cart Icon
LISÄÄ OSTOSKORIIN

Tuotetta voi tilata kerrallaan vain 0 kpl.

Lisää muistilistalle
Mahonginruskea, täyteläinen, makeahko, lämmin, toffeinen, kuivahedelmäinen, tamminen
  • Tuotetiedot
    • TUOTENUMERO
      937807
    • ALKOHOLI
      40.0%
    • SOKERI
      30.0 g/l
    • ENERGIA
      230.0 kcal/100 ml
    • LITRAHINTA
      125.57 EUR
    • LISÄTIEDOT
      Myydään lahjapakkauksessa
    • PAKKAUS
      pullo
    • SULJENTA
      muovisuljin
    • VALMISTAJA/VALMISTUTTAJA
      Angostura, Trinidad Distillers Limited
    • TAVARANTOIMITTAJA
      Interbrands Wines & Spirits
    • VALIKOIMA
      tilausvalikoima
  • Maku
    Maku

    Tumma rommi on sokeriruokomehusta tai -melassista tislaamalla valmistettu voimakasarominen väkevä alkoholijuoma, jota kypsytetään tammitynnyreissä usein 2–20 vuotta.

    Tummat rommit ovat maultaan kypsän hedelmäisiä. Niistä voit löytää tammisen mausteisia, toffeisia, vaniljaisia, suklaisia ja paahteisia makuja.

    Käyttö

    Tummia rommeja käytetään useimmiten drinkeissä, kuumissa juomissa sekä digestiiveinä. Tummalla rommilla voi myös maustaa esimerkiksi suklaisia tai jouluisia leivonnaisia. Tumma rommi on monien klassikkodrinkkien, kuten Cuba Libren, rommitotin ja munatotin raaka-aine. Iäkästä tummaa rommia voi tarjota aterian päätteeksi konjakin tapaan digestiivinä.

    Tarjoilu

    Tummaa rommia tarjoillaan käyttötarkoituksen mukaan eri lämpötiloissa: viilennettynä drinkeissä ja huoneenlämpöisenä avec- tai totijuomana.

Juomien mahdollisesti sisältämät allergeenit käyvät ilmi tuotteen etiketistä. Alkoholijuoman valmistaja ja maahantuoja vastaavat kulutukseen luovuttamansa alkoholijuoman laadusta ja koostumuksesta sekä siitä, että tuote ja sen päällysmerkinnät ja muu esittely ovat siitä annettujen säännösten ja määräysten mukaisia. Huom! Tuotekuvat tai vuosikerta saattavat poiketa jakelussa tai myymälässä olevasta tuotteesta.