-
rasvainen kala
Rasvaisissa kaloissa on usein enemmän makua kuin vähärasvaisissa kalalajeissa. Siksi myös niille sopivat juomat voivat olla astetta runsaampia.
Odotathan hetken…
-
vähärasvainen kala
Vähä- ja keskirasvaiset kalat ovat maultaan suhteellisen mietoja. Juomat saavat olla siksi melko kevyitä ja raikkaita.
Odotathan hetken…
-
aperitiivi
Ennen ateriaa tarjottava aperitiivi herättää ruokahalun ja virittää tunnelmaan. Hyvä aperitiivi on mieto, raikas ja kuiva.
Odotathan hetken…
-
grilliruoka
Grillaaminen antaa ruokaan runsaita tulen ja savun aromeja. Juoman kannattaa olla vastaavan runsas, mutta haluttaessa suhteellisen pehmeä.
Odotathan hetken…
-
metallinen kierrekapseli
-
Tuotetiedot
-
TUOTENUMERO938583
-
ALKOHOLI0.0%
-
SOKERI35.0 g/l
-
HAPOT5.5 g/l
-
ENERGIA10.0 kcal/100 ml
-
LITRAHINTA14.36 EUR
-
PANTTI0.1 €
-
TUOTTAJAN ILMOITTAMAT AINESOSATSisältää sulfiitteja. Tarkemman ainesosaluettelon ja ravintoarvot saat asiakaspalvelustamme. Ota yhteyttä chatilla tai katso muut yhteystiedot alko.fi/asiakaspalvelu
-
PAKKAUSpullo
-
SULJENTAmetallinen kierrekapseli
-
VALMISTAJA/VALMISTUTTAJAVintense
-
TAVARANTOIMITTAJAAalto Beverages Oy
-
VALIKOIMAtilausvalikoima
-
-
Maku
Maku
Modernit alkoholittomien juomien valmistustavat ovat aiempaa hellävaraisempia. Alkuperäiset aromit säilyvät, mutta niissä ei ole alkoholin tuomaa terävyyttä tai lämpöä.
Alkoholittomat viinit ovat maultaan pehmeitä, mehumaisia ja usein makeahkoja. Alkoholittomat oluet ovat kevyitä ja hedelmäisiä.
KäyttövinkitAlkoholittomia juomia voi käyttää alkoholipitoisten juomien tapaan. Parhaiten alkoholittomat viinit ja oluet sopivat kevyiden ja raikkaiden ruokien seuraan.
Huomaavainen isäntäväki varaa vierailleen myös alkoholittoman vaihtoehdon. Monet haluavat vaalia terveitä elämäntapoja tai muutoin nauttia elämän hyvistä hetkistä ilman alkoholia.
Tiesitkö?Alkoholittomat juomat tarjoillaan useimmiten hyvin viilennettyinä, 6–8-asteisina.
Alkoholi poistetaan juomista esimerkiksi hyrrähaihduttimella (spinning cone column), vakuumitislauksella tai käänteisosmoosin avulla.
Osa tuotteista on luontaisesti alkoholittomia. Nämä valmistetaan uuttamalla aromit juomaan, joka sitten makeutetaan ja mahdollisesti hiilihapotetaan.