Palaa
Stout & porter

Tornion Routa Imperial Stout

Mustanruskea, runsasvaahtoinen, täyteläinen, voimakkaasti humaloitu, kahvinen, paahtomaltainen, suklaamaltainen
0.33 l
Mustanruskea, runsasvaahtoinen, täyteläinen, voimakkaasti humaloitu, kahvinen, paahtomaltainen, suklaamaltainen
  • Tuotetiedot
    • TUOTENUMERO
      938883
    • ALKOHOLI
      9.5%
    • ENERGIA
      70.0 kcal/100 ml
    • OLUTTYYPPI
      stout & porter (imperial stout)
    • LITRAHINTA
      20.82 EUR
    • PANTTI
      0.1 €
    • LISÄTIETO
      Saattaa sisältää sakkaa. Pienpanimo
    • KATKEROAINEET
      50.0 EBU
    • KANTAVIERRE
      19.5 °P
    • TUOTTAJAN ILMOITTAMAT AINESOSAT
      Sisältää ohramallasta
    • PAKKAUS
      pullo
    • SULJENTA
      kruunukorkki
    • VALMISTAJA/VALMISTUTTAJA
      Tornion Panimo
    • TAVARANTOIMITTAJA
      Tornion Panimo
    • VALIKOIMA
      tilausvalikoima
  • Maku
    Maku

    Stoutit ja portterit ovat rotevia ja luonteikkaita pintahiivaoluita, joiden väri ja vahva maku ovat peräisin tummiksi paahdetuista mallaslaaduista.

    Paahdetussa aromissa voi aistia myös leipää, mämmiä, kahvia ja tummaa suklaata.

    Käyttövinkit

    Stoutin ja portterin erot ovat kadonneet historian hämärään, mutta perinteisesti stout on ollut portteria tukevampi. Molemmista tunnetaan esimerkkejä makeasta kuivaan ja miedosta vahvaan.

    Kokeile stoutin ja portterin kanssa esimerkiksi savulammasta, pippurijuustoa tai tummaa suklaakakkua.

    Tarjoilu

    Stoutit ja portterit kannattaa tarjoilla viilennettyinä, 10–14-asteisina. Huoneenlämpöinen pullo viilenee sopivaan lämpötilaan jääkaapissa reilussa tunnissa.

Juomien mahdollisesti sisältämät allergeenit käyvät ilmi tuotteen etiketistä. Alkoholijuoman valmistaja ja maahantuoja vastaavat kulutukseen luovuttamansa alkoholijuoman laadusta ja koostumuksesta sekä siitä, että tuote ja sen päällysmerkinnät ja muu esittely ovat siitä annettujen säännösten ja määräysten mukaisia. Huom! Tuotekuvat tai vuosikerta saattavat poiketa jakelussa tai myymälässä olevasta tuotteesta.