-
kana, kalkkuna
Kanan ja kalkkunan liha on vaaleaa ja vähärasvaista. Niille sopivat juomat ovat yleensä kevyitä, mutta mitä enemmän ruoassa on makua, sitä täyteläisempi juoma sopii myös lasiin.
Odotathan hetken…
-
pasta ja pizza
Pasta on itsessään neutraalin makuista. Siksi juomavalintaan vaikuttavat olennaisesti ruoan muut raaka-aineet kuten kastikkeet, täytteet ja mausteet. Pastan ja pizzan seuraan kannattaakin valita juoma, jonka täyteläisyys on ruoan kanssa samalla asteella.
Odotathan hetken…
-
pikkusuolaiset
Pikkusuolaisten kanssa voi nauttia monipuolisesti erilaisia juomia. Usein niitä tarjotaan ennen varsinaista ateriaa, jolloin juoman kannattaa olla mieto ja raikas.
Odotathan hetken…
-
rasvainen kala
Rasvaisissa kaloissa on usein enemmän makua kuin vähärasvaisissa kalalajeissa. Siksi myös niille sopivat juomat voivat olla astetta runsaampia.
Odotathan hetken…
-
alkuviini
Alkuviinit kasvatetaan ja valmistetaan luonnonmukaisin menetelmin ilman synteettisiä kemikaaleja. Esimerkiksi synteettisiä torjunta-aineita ei käytetä lainkaan. Myöskään viinin valmistuksessa ei yleensä käytetä lainkaan kemikaaleja, sillä alkuviinejä ei kirkasteta, suodateta tai stabiloida.
-
Tuotetiedot
-
TUOTENUMERO940575
-
ALKOHOLI12.0%
-
SOKERI2.0 g/l
-
HAPOT5.7 g/l
-
ENERGIA70.0 kcal/100 ml
-
LITRAHINTA26.43 EUR
-
LISÄTIETOSaattaa sisältää sakkaa
-
TUOTTAJAN ILMOITTAMAT AINESOSATSisältää sulfiitteja
-
PAKKAUSpullo
-
SULJENTAluonnonkorkki
-
VALMISTAJA/VALMISTUTTAJAPoderi Cellario
-
TAVARANTOIMITTAJASoil Wine Group Oy
-
VALIKOIMAtilausvalikoima
-
-
Maku
Maku
Pehmeät ja kepeät valkoviinit ovat kuivia viinejä, joiden kypsää hedelmäisyyttä säestää hento hapokkuus.
Voit löytää viinien kypsästä hedelmäisyydestä päärynän, omenan ja persikan aromeja. Pehmeytensä ansiosta viinit sopivat myös niille, jotka eivät yleensä pidä kuivista valkoviineistä.
KäyttövinkitNämä viinit ovat kepeytensä ansiosta hyviä yleisviinejä, jotka ovat omiaan seurusteluun ja noutopöytään tai kasvisten kylkeen.
Kokeile näiden viinien kanssa esimerkiksi kantarellipiirakkaa, kasvistapaksia tai tonnikalapastaa.
TarjoiluValkoviinit ovat parhaimmillaan viileinä, noin 10–12-asteisina. Huoneenlämpöinen pullo viilenee sopivaan lämpötilaan jääkaapissa parissa tunnissa.