-
grilliruoka
Grillaaminen antaa ruokaan runsaita tulen ja savun aromeja. Juoman kannattaa olla vastaavan runsas, mutta haluttaessa suhteellisen pehmeä.
Odotathan hetken…
-
kana, kalkkuna
Kanan ja kalkkunan liha on vaaleaa ja vähärasvaista. Niille sopivat juomat ovat yleensä kevyitä, mutta mitä enemmän ruoassa on makua, sitä täyteläisempi juoma sopii myös lasiin.
Odotathan hetken…
-
pasta ja pizza
Pasta on itsessään neutraalin makuista. Siksi juomavalintaan vaikuttavat olennaisesti ruoan muut raaka-aineet kuten kastikkeet, täytteet ja mausteet. Pastan ja pizzan seuraan kannattaakin valita juoma, jonka täyteläisyys on ruoan kanssa samalla asteella.
Odotathan hetken…
-
porsas
Porsas on maultaan miedompaa kuin esimerkiksi naudanliha. Siksi myös juomavalinnat voivat olla astetta kevyempiä.
Odotathan hetken…
-
Tuotetiedot
-
TUOTENUMERO942955
-
ALKOHOLI4.8%
-
ENERGIA50.0 kcal/100 ml
-
OLUTTYYPPIlager ()
-
LITRAHINTA30.4 EUR
-
KATKEROAINEET17.0 EBU
-
KANTAVIERRE12.2 °P
-
TUOTTAJAN ILMOITTAMAT AINESOSATSisältää ohramallasta
-
PAKKAUSpullo
-
SULJENTAkruunukorkki
-
VALMISTAJA/VALMISTUTTAJABeer of Yerevan
-
TAVARANTOIMITTAJAArmenian Cuisine Oy
-
VALIKOIMAtilausvalikoima
-
-
Maku
Maku
Raikkaat ja maltaiset lagerit ovat tasapainoisia ja helposti lähestyttäviä pohjahiivaoluita.
Kevyttä maltaisuutta tasapainottaa miedon aromaattinen humalointi.
KäyttövinkitMaailman suosituin oluttyyppi vaalea lager on ruokapöydän hyvä yleisolut.
Kokeile lagerin kanssa esimerkiksi vaaleita silli- ja silakkaherkkuja, makkara-hapankaalipataa tai voimakkaasti maustettuja thaimaalaisia curryja.
TarjoiluLagerit kannattaa tarjoilla hyvin viilennettyinä, 7–10-asteisina. Huoneenlämpöinen pullo viilenee sopivaan lämpötilaan jääkaapissa parissa tunnissa.