-
kana, kalkkuna
Kanan ja kalkkunan liha on vaaleaa ja vähärasvaista. Niille sopivat juomat ovat yleensä kevyitä, mutta mitä enemmän ruoassa on makua, sitä täyteläisempi juoma sopii myös lasiin.
Odotathan hetken…
-
nauta
Naudanlihan viiniksi sopii lähes tulkoon mikä tahansa punaviini, jossa vain on riittävästi täyteläisyyttä. Naudanlihalle valittavat oluet voivat olla täyteläisiä.
Odotathan hetken…
-
lammas
Maukkaan lampaanlihan voi valmistaa monella tavalla. Runsaanmakuiselle lihalle kannattaa valita vastaavan täyteläisiä juomia. Karitsanliha on aavistuksen lammasta miedomman makuista, mutta juomavalinnat voivat olla samanlaisia.
Odotathan hetken…
-
Tuotetiedot
-
TUOTENUMERO945017
-
ALKOHOLI14.5%
-
SOKERI1.0 g/l
-
HAPOT5.0 g/l
-
ENERGIA80.0 kcal/100 ml
-
LITRAHINTA53.32 EUR
-
TUOTTAJAN ILMOITTAMAT AINESOSATSisältää sulfiitteja
-
PAKKAUSpullo
-
SULJENTAluonnonkorkki
-
VALMISTAJA/VALMISTUTTAJAMaria Caterina Dei
-
TAVARANTOIMITTAJATampereen Viinitukku
-
VALIKOIMAtilausvalikoima
-
-
Maku
Maku
Marjaisat ja raikkaat punaviinit ovat kevyitä tai keskitäyteläisiä viinejä, joita sävyttävät tuoreiden marjojen aromit ja hapokkuus.
Voit löytää viineistä kypsän karpaloisia, vadelmaisia ja kirsikkaisia aromeja. Maun hapokkuus raikastaa juoman ruokapöytään sopivaksi.
KäyttövinkitMarjaisat ja raikkaat punaviinit sopivat luontevasti pastojen, kasvis- ja kanaruokien ja sisäelinten kuten maksan, mutta myös kalaruokien kanssa.
Kokeile näiden viinien kanssa esimerkiksi tomaattipohjaista pastaa, marokkolaisittain maustettua kanapataa tai uunilohta sinihomejuustokuorrutuksella.
TarjoiluPunaviinit ovat parhaimmillaan, kun ne tarjotaan hieman huoneenlämpöä viileämpinä, noin 16–18-asteisina. Huoneenlämpöinen pullo viilenee sopivaan lämpötilaan jääkaapissa vajaassa puolessa tunnissa.