-
seurustelujuoma
Seurustelujuomat ovat usein mutkattomia juomia, joiden helposti lähestytävä maku ei välttämättä vaadi ruokaa seurakseen. Mukana on myös juomia, jotka sopivat juhlatunnelmaan.
Odotathan hetken…
-
noutopöytä
Noutopöydän perinteisiä juomia Suomessa ovat olut, vesi ja kotikalja. Nykyisin noutopöydän juomana tarjotaan usein myös valko- ja punaviiniä. Koska tarjolla on useita erilaisia ruokalajeja, viinien ja oluiden pitäisi sopia niistä mahdollisimman monen makuun.
Odotathan hetken…
-
pasta ja pizza
Pasta on itsessään neutraalin makuista. Siksi juomavalintaan vaikuttavat olennaisesti ruoan muut raaka-aineet kuten kastikkeet, täytteet ja mausteet. Pastan ja pizzan seuraan kannattaakin valita juoma, jonka täyteläisyys on ruoan kanssa samalla asteella.
Odotathan hetken…
-
salaatit, kasvisruoka
Useimpien salaattien ja kasvisruokien makuun sopii raikas ja melko kevyt viini. Samoin olutpareina viihtyvät ennen kaikkea vaaleat, raikkaat ja suhteellisen kevyet oluet.
Odotathan hetken…
-
luomu
Luonnonmukaisella eli luomutuotannolla tavoitellaan viljelysmaan parempaa hedelmällisyyttä sekä ympäröivän luonnon monimuotoisuuden parantumista. Luomutuotannossa viljelysmaan kyky sitoa ilman hiilidioksidia kasvaa, millä on suotuisia vaikutuksia myös ilmastonmuutoksen hillitsemisen kannalta.
-
Tuotetiedot
-
TUOTENUMERO945697
-
ALKOHOLI11.0%
-
SOKERI14.0 g/l
-
HAPOT5.0 g/l
-
ENERGIA70.0 kcal/100 ml
-
LITRAHINTA21.07 EUR
-
PANTTI0.1 €
-
TUOTTAJAN ILMOITTAMAT AINESOSATSisältää sulfiitteja
-
PAKKAUSpullo
-
SULJENTAluonnonkorkki
-
VALMISTAJA/VALMISTUTTAJABolla
-
TAVARANTOIMITTAJAGalatea Beverages Oy
-
VALIKOIMAtilausvalikoima
-
-
Maku
MakuPehmeiden ja kepeiden kuohuviinien makeus vaihtelee erittäin kuivasta aina puolimakeaan. Yhteistä on hento hapokkuus ja mutkaton kepeys. Erinomaisia yleisviinejä seurusteluun, noutopöytään tai keveiden kasvis- ja kalaruokien kavereiksi.KäyttövinkitKuohuviinit ja samppanjat sopivat maljajuomiksi, aperitiiveiksi, seurustelujuomiksi tai ruokajuomiksi vaikka läpi koko aterian.TarjoiluPerinteisellä menetelmällä valmistetut kuohuviinit tarjoillaan hyvin viilennettyinä, 8–12-asteisina. Tuoreen raikkaat kuohuviinit tarjoillaan hieman viileämpinä, 6–8-asteisina.
Kuohuviinipullonsulkija säilyttää kuplat avatussa pullossa jopa useita päiviä, kun pullo pidetään koko ajan jääkaapissa. Mitä täydempi vajaa pullo on, sitä paremmin kuplat säilyvät.
Pakastimessa säilytettävällä geelicoolerilla huoneenlämpöisen viinipullon saa viilennettyä nautintalämpöiseksi noin 20 minuutissa. Jääpalojen ja veden sekoituksessa isossa coolerissa tai ämpärissä, juoman saa viileäksi jo vartissa.