-
nauta
Naudanlihan viiniksi sopii lähes tulkoon mikä tahansa punaviini, jossa vain on riittävästi täyteläisyyttä. Naudanlihalle valittavat oluet voivat olla täyteläisiä.
Odotathan hetken…
-
porsas
Porsas on maultaan miedompaa kuin esimerkiksi naudanliha. Siksi myös juomavalinnat voivat olla astetta kevyempiä.
Odotathan hetken…
-
pataruoka
Pataruoat ovat maultaan yleensä runsaita mutta pitkän haudutuksen ansiosta varsin pehmeitä. Lasiin käy vastaavan runsas ja pehmeämakuinen juoma. Jos ruoka on hyvin rasvainen, juomassa voi olla sitä leikkaavaa ryhdikkyyttä.
Odotathan hetken…
-
lammas
Maukkaan lampaanlihan voi valmistaa monella tavalla. Runsaanmakuiselle lihalle kannattaa valita vastaavan täyteläisiä juomia. Karitsanliha on aavistuksen lammasta miedomman makuista, mutta juomavalinnat voivat olla samanlaisia.
Odotathan hetken…
-
vegaaninen
Vegaanisen juoman valmistuksessa ei ole käytetty lainkaan eläinperäisiä ainesosia tai materiaaleja, eikä vegaaninen alkoholijuoma sisällä eläinperäisiä raaka-aineita.
-
ympäristövastuullinen pakkaus
Ympäristövastuullinen pakkaus -symbolilla merkitään ympäristösertifioidut pakkaukset ja kevyemmät lasipullot.
-
Tuotetiedot
-
TUOTENUMERO951486
-
ALKOHOLI14.5%
-
SOKERI6.0 g/l
-
HAPOT5.6 g/l
-
ENERGIA80.0 kcal/100 ml
-
LITRAHINTA15.19 EUR
-
PANTTI0.1 €
-
TUOTTAJAN ILMOITTAMAT AINESOSATSisältää sulfiitteja
-
PAKKAUSpullo
-
SULJENTAluonnonkorkki
-
VALMISTAJA/VALMISTUTTAJACasa Santos Lima
-
TAVARANTOIMITTAJACISA Drinks
-
VALIKOIMAtilausvalikoima
-
-
Maku
Maku
Rotevat ja voimakkaat punaviinit ovat täyteläisiä tai erittäin täyteläisiä ja runsasmakuisia.
Voit löytää viineistä runsaasti tammikypsytyksen tuomaa mausteisuutta. Tanniinisuus tuo viineihin jykevän ryhdikkään selkärangan.
KäyttövinkitTanniiniensa ansiosta nämä viinit pärjäävät, vaikka pöydässä olisi yhtä lailla roteva ruokakumppani, kuten riista- tai muu runsas liharuoka tai voimakas juusto.
Kokeile näiden viinien kanssa esimerkiksi hirvi- tai jänispataa, yrttimarinoituja lampaankyljyksiä tai voimakkaita juustoja kuten pitkään kypsytettyä gruyèrea tai roquefortia.
TarjoiluPunaviinit ovat parhaimmillaan, kun ne tarjotaan hieman huoneenlämpöä viileämpinä, noin 16–18-asteisina. Huoneenlämpöinen pullo viilenee sopivaan lämpötilaan jääkaapissa vajaassa puolessa tunnissa.