-
kana, kalkkuna
Kanan ja kalkkunan liha on vaaleaa ja vähärasvaista. Niille sopivat juomat ovat yleensä kevyitä, mutta mitä enemmän ruoassa on makua, sitä täyteläisempi juoma sopii myös lasiin.
Odotathan hetken…
-
lammas
Maukkaan lampaanlihan voi valmistaa monella tavalla. Runsaanmakuiselle lihalle kannattaa valita vastaavan täyteläisiä juomia. Karitsanliha on aavistuksen lammasta miedomman makuista, mutta juomavalinnat voivat olla samanlaisia.
Odotathan hetken…
-
maksa
Maksan seuraan sopii viineistä etenkin hedelmäinen ja melko pehmeä punaviini. Oluessa saa olla runsaasti aromikkuutta.
Odotathan hetken…
-
mausteiset ja lihaisat makkarat
Kun makkarassa on paljon makua, sen pariksi voi valita vastaavan täyteläisen juoman. Toinen vaihtoehto on poimia vastapariksi kevyt ja raikas viini tai olut.
Odotathan hetken…
-
luomu
Luonnonmukaisella eli luomutuotannolla tavoitellaan viljelysmaan parempaa hedelmällisyyttä sekä ympäröivän luonnon monimuotoisuuden parantumista. Luomutuotannossa viljelysmaan kyky sitoa ilman hiilidioksidia kasvaa, millä on suotuisia vaikutuksia myös ilmastonmuutoksen hillitsemisen kannalta.
-
ympäristövastuullinen pakkaus
Ympäristövastuullinen pakkaus -symbolilla merkitään ympäristösertifioidut pakkaukset ja kevyemmät lasipullot.
-
Tuotetiedot
-
TUOTENUMERO951718
-
ALKOHOLI13.0%
-
SOKERI3.0 g/l
-
HAPOT5.8 g/l
-
ENERGIA70.0 kcal/100 ml
-
LITRAHINTA33.73 EUR
-
LISÄTIETOSaattaa sisältää sakkaa
-
TUOTTAJAN ILMOITTAMAT AINESOSATSisältää sulfiitteja
-
PAKKAUSpullo
-
SULJENTAluonnonkorkki
-
VALMISTAJA/VALMISTUTTAJAIl Poderaccio
-
TAVARANTOIMITTAJACarelia Wines
-
VALIKOIMAtilausvalikoima
-
-
Maku
Maku
Marjaisat ja raikkaat punaviinit ovat kevyitä tai keskitäyteläisiä viinejä, joita sävyttävät tuoreiden marjojen aromit ja hapokkuus.
Voit löytää viineistä kypsän karpaloisia, vadelmaisia ja kirsikkaisia aromeja. Maun hapokkuus raikastaa juoman ruokapöytään sopivaksi.
KäyttövinkitMarjaisat ja raikkaat punaviinit sopivat luontevasti pastojen, kasvis- ja kanaruokien ja sisäelinten kuten maksan, mutta myös kalaruokien kanssa.
Kokeile näiden viinien kanssa esimerkiksi tomaattipohjaista pastaa, marokkolaisittain maustettua kanapataa tai uunilohta sinihomejuustokuorrutuksella.
TarjoiluPunaviinit ovat parhaimmillaan, kun ne tarjotaan hieman huoneenlämpöä viileämpinä, noin 16–18-asteisina. Huoneenlämpöinen pullo viilenee sopivaan lämpötilaan jääkaapissa vajaassa puolessa tunnissa.