TUOTTEET

Lahjapakkaaminen, juomatarvikkeet sekä muut alkoholituotteet 0 €
____________

89 tuotetta

Alko Tools Tyhjiöpumppu

Juomatarvikkeet
Juomatarvikkeet
Avattu viini säilyttää aromit pidempään kun ilma poistetaan pullosta. Tyhjiöpumpun ja korkin avulla ilma on helppo pumpata pois. Pumppaa kunnes kuuluu 'klik'-ääni. Sisältää: Pumppu + 2 korkkia. Katso tuotteen käyttöohjevideo: alko.fi/tyhjiopumppu

  Rusetti, valkoinen

  Lahjapakkaaminen
  Lahjapakkaaminen
  Näyttävä rusetti, joka kruunaa lahjapakkauksen. Nauha kohokuvioitua materiaalia. Vinkki: Näyttävä Suomi 100 -lahjapakkaus syntyy kun Lahjakotelo Sinisen (tuotenumero 833274), kruunaa valkoisella rusetilla. Upea kokonaisuus juhlavuoteen.

   Lahjapussi Kultapuna

   Lahjapakkaaminen
   Lahjapakkaaminen
   Näyttävä kullanhohtoinen lahjapussi, joka sopii parhaiten yhdelle 0,70–0,75 litran pullolle. FSC-sertifioitu paperi. Kausikuosi.

    Puurasia 2 plo, harmaa

    Lahjapakkaaminen
    Lahjapakkaaminen
    Tyylikäs puinen lahjarasia, johon sopii kaksi normaalikokoista 0,70–0,75 litran pulloa tai vaihtoehtoisesti yksi pullo ja tuotteeseen sopiva juomatarvike. Välijakajan ja lastuvillan ansiosta tuotteet asettuvat tukevasti laatikon sisälle.

     Lahjapussi 1/2 A-net mustavalkoinen

     Lahjapakkaaminen
     Lahjapakkaaminen
     Lahjapussi 0,3–0,5 litran pulloille. Tyylikkäät mustat puuvillakannikkeet tuovat viimeistellyn silauksen ilmeeseen.

      Etiketti-kaatonokat

      Juomatarvikkeet
      Juomatarvikkeet
      Värikkäät kaatonokat ohjaavat juoman lasiin pehmeästi ja katkaisevat viinitipan ilman roiskeita. Pakkaus sisältää 2 kaatonokkaa.

       Lahjapussi Cheers

       Lahjapakkaaminen
       Lahjapakkaaminen
       Tukeva lahjapussi yhdelle 0,70–0,75 litran pullolle. Cheers! -teksti kohoaa esille tyylikkäästi kiiltoefektillä korostettuna. Hopean väriset nyörikannikkeet.

        Heijastava kassi 6 lokeroa

        Ostospakkaaminen
        Ostospakkaaminen
        Monikäyttöinen ostoskassi, johon mahtuu 6 pulloa. Pullolokerot voi myös taittaa sivuun. Kassissa heijastava painatus sekä kanttinauha. Pohjavahvikkeen ansiosta kassi on tukeva.

         T-paita Ei tippa, vaan tapa XS

         Juomatarvikkeet
         Juomatarvikkeet
         Kierrätysmateriaalista (100% leikkuujätteestä) valmistettu t-paita (Pure Waste). Unisex malli O-aukolla, musta "Ei tippa, vaan tapa" -painatus. Rinnan ympärys: 92 cm, vyötärön ympärys: 87 cm, helman ympärys: 92 cm, pituus: 70 cm, hihan pituus: 19 cm. Reilu koko, joten suosittelemme tarkistamaan mitat ennen tilaamista. Saatavana myös koot: S, M, L, XL, XXL, 3XL, 4XL.

          Biomuovi-pikari (15 kpl)

          Juomatarvikkeet
          Juomatarvikkeet
          Pikari soveltuu kylmille max. +40 asteisille juomille kuten esim. snapseille. Pikarit on valmistettu biopohjaisesta PLA-muovista. Raaka-aine on maissitärkkelystä, joka on uusiutuvaa ylijäämämateriaalia. PLA:n kaltaiset biomuovit ovat teollisesti kompostoituvia ja niiden avulla vähennetään riippuvuutta fossiilisista polttoaineista. Tuotepakkaus kierrätetään muovinkeräyksessä.

           Ice Bag -cooler, kirkas

           Juomatarvikkeet
           Juomatarvikkeet
           Ice Bag -cooleriin laitetaan jäitä ja kylmää vettä jäähdyttämään ja pitämään viini- tai samppanjapullo kylmänä. Uudelleenkäytettävä cooler, joka toimii samalla myös lahjapakkauksena viemis- ja lahjapulloille. Käytön jälkeen huuhtele vedellä (ei kestä konepesua).

            Lahjapussi Satu

            Lahjapakkaaminen
            Lahjapakkaaminen
            Kaunis ja tukeva lahjapussi, joka on koristeltu kultafoilauskuviolla. Kannikkeeseen on kiinnitetty pieni kortti tervehdyksen kirjoitusta varten. Lahjapussi sopii parhaiten yhdelle 0,70-0,75 litran pullolle.