TUOTTEET

Lahjapakkaaminen, juomatarvikkeet sekä muut alkoholituotteet 3 €
____________

49 tuotetta

Alko Tools sulkija samppanjapullolle

Juomatarvikkeet
Juomatarvikkeet
Sulkijan avulla säilytät kuplat pidempään avatussa kuohuviinipullossa. Avataan ja suljetaan kääntämällä sulkijan yläosaa (vihreä = auki, punainen = kiinni). Sopii useimpiin perusmallisiin kuohuviinipulloihin. Käsinpesu.

  Lahjapussi A-net Eco

  Lahjapakkaaminen
  Lahjapakkaaminen
  Kierrätyspaperista valmistettu lahjapussi yhdelle 0,70–0,75 litran pullolle. Pussia koristaa A-net kohokuvio. Mustat, tukevat puuvillakannikkeet.

   Govino lasit Sky, 4 kpl

   Juomatarvikkeet
   Juomatarvikkeet
   Kestokäyttöiset ja kestävät lasit on muotoiltu käteen istuviksi. Iloisen väriset lasit soveltuvat hyvin erilaisten juomien kuten mocktailien, raikkaiden spritzereiden, cocktailien kuin myös viinien nauttimiseeen. Materiaali on erittäin ohutta ja joustavaa BPA-vapaata muovia ja siksi lasit sopivat erinomaisesti esim. piknikille tai mökille. Konepestäviä. Pakkauksessa neljä lasia.

    JoWine kanto-viinipulloteline

    Lahjapakkaaminen
    Lahjapakkaaminen
    Yhden pullon lahjapakkaus, jonka saa muutettua kolmen pullon viinipullotelineeksi. Koivuvaneria. Helppo kasata.

     Gin&Tonic -lasit, Spiegelau, 4 kpl

     Juomatarvikkeet
     Juomatarvikkeet
     Gin&Tonic -lasit sopivat loistavasti erilaisten cocktailien, spritzereiden ja mocktailien nauttimiseen. Lasiin mahtuu isotkin jääpalat. Vahvistettua kristallia. Konepesun kestäviä. Pakkaus sisältää neljä lasia ja ohjeet neljän erilaisen gin-drinkin tekemiseen.

      Lahjasetti Celebration Kit

      Juomatarvikkeet
      Juomatarvikkeet
      Sis. kullanvärisenä Pulltap's -korkkiruuvin, viininilmaajan sekä kuohuviininstopperin, joka toimii myös avaajana. Juhlava lahjasetti näyttävässä pakkauksessa sopii lahjaksi viininystävälle.

       Lahjapussi Cheers

       Lahjapakkaaminen
       Lahjapakkaaminen
       Tukeva lahjapussi yhdelle 0,70–0,75 litran pullolle. Cheers! -teksti kohoaa esille tyylikkäästi kiiltoefektillä korostettuna. Hopean väriset nyörikannikkeet.

        Alkotesteri Promilless Zero

        Juomatarvikkeet
        Juomatarvikkeet
        Kertakäyttöinen testeri sisältää kaksi liuskaa, joilla on helppo testata alkoholipitoisuus syljestä. Syljen alkoholipitoisuus on sama kuin veren. Testerin käyttöikä on n. 12 kk valmistuksesta. Valmistettu Suomessa. Tuote täyttää EU direktiivin 2001/95/EY vaatimukset yleisestä tuoteturvallisuudesta ja sillä on CE-merkki. Testerin raja-arvoksi on asetettu 0 promillea.

         Alko Tools Korkkiruuvi

         Juomatarvikkeet
         Juomatarvikkeet
         Ammattilaisten suosima korkkiruuvi, jonka kaksivaiheisen nostotuen ansiosta korkki nousee helposti. Teflonoitu, erikoisteräksinen spiraali kiertyy korkkiin kevyesti rikkomatta sitä. Kahvassa on myös kapselileikkuri ja kruunukorkinavaaja. Katso tuotteen käyttöohjevideo: alko.fi/korkkiruuvi

          Viininilmaaja

          Juomatarvikkeet
          Juomatarvikkeet
          Ilmaaja kirrättää viinin kaadettaessa, jolloin se ehtii olla ilman kanssa kosketuksissa normaalia kaatamista pidemmän ajan. Läpinäkyvä yläosa on irrotettava, joten ilmaajan puhdistus on helppoa. Ilmaajaa voi säilyttää pujotettuna viinipullon kaulaan. Sopii nuorille viineille. Suositellaan käsinpesua.

           Kangaskassi Meidän kesken

           Ostospakkaaminen
           Ostospakkaaminen
           Alko järjesti nuorille taidealan opiskelijoille suunnittelukilpailun, jonka yksi voittajakuosi nimeltään Meidän kesken on painettu tähän kassiin. Kuosin on suunnitellut Tuuli-Tytti Koivula. Yhden ekologisen kassin valmistukseen on käytetty 2,5 kierrätettyä muovipulloa + puuvillaa. Kestävä kassi, jonka voi pestä ja käyttää uudelleen lukuisia kertoja.

            Lahjapussi 2 plo net mustavalkoinen

            Lahjapakkaaminen
            Lahjapakkaaminen
            Lahjapussi kahdelle 0,70–0,75 litran pullolle tai vaihtoehtoisesti yhdelle pullolle + lisälahjalle. Pussin sivuja koristaa musta puolikiiltävä verkkokuviointi. Mustat kannikkeet viimeistelevät tyylikkään ilmeen.