TUOTTEET

Lahjapakkaaminen, juomatarvikkeet sekä muut alkoholituotteet 5 €
____________

29 tuotetta

Orrefors Beer Pils lasit 4 kpl

Juomatarvikkeet
Juomatarvikkeet
Kristallinen olutlasi pils- ja vehnäoluille. Kapea ja korkea lasi, jossa vaahtokukka muodostuu kauniisti. 4 kpl/pkk. Orrefors on kehittänyt yhden lasin lager-oluelle, yhden pilsner-oluelle sekä aromilasin, jolla oluen tuoksuista ja mauista saa kaiken irti. Etsitpä voimakkaampaa aromia, bitterin vivahteita, kepeämpää hiilihappoisuutta, rikkaampaa väriä tai puhtaampaa makua, Beer-sarjan konepestävistä kristallisista laseista löydät varmasti juuri sinulle sopivan lasin. Sarjan laseista saatavana myös kätevä Olutlasisetti, jossa mukana kaikki 3 sarjan näyttävää eri lasia. Konepestävä.

  T-paita Ei tippa, vaan tapa S

  Juomatarvikkeet
  Juomatarvikkeet
  Kierrätysmateriaalista (100% leikkuujätteestä) valmistettu t-paita (Pure Waste). Unisex malli O-aukolla, musta "Ei tippa, vaan tapa" -painatus. Rinnan ympärys: 98 cm, vyötärön ympärys: 93 cm, helman ympärys: 98 cm, pituus: 71,5 cm, hihan pituus: 19,5 cm. Reilu koko, joten suosittelemme tarkistamaan mitat ennen tilaamista. Saatavana myös koot: XS, M, L, XL, XXL, 3XL, 4XL.

   Kuohuviinipullonavaaja

   Juomatarvikkeet
   Juomatarvikkeet
   Tukeva kuohuviinipullon avaaja, jonka avulla kuohuviinipullon korkki nousee yhdellä nostolla vaivattomasti ja turvallisesti. Kätevä apuväline myös erilaisissa juhlissa sekä oiva lahja kuohuviininystävälle.

    Lahjasetti Celebration Kit

    Juomatarvikkeet
    Juomatarvikkeet
    Sis. kullanvärisenä Pulltap's -korkkiruuvin, viininilmaajan sekä kuohuviininstopperin, joka toimii myös avaajana. Juhlava lahjasetti näyttävässä pakkauksessa sopii lahjaksi viininystävälle.

     Orrefors Beer Collection 3 kpl

     Juomatarvikkeet
     Juomatarvikkeet
     Setti sisältää 3 erilaista kristallista olutlasia: Taster 47 cl, Lager 60 cl ja Pils 45 cl. Orrefors on kehittänyt yhden lasin lager-oluelle, yhden pilsner-oluelle sekä aromilasin, jolla oluen tuoksuista ja mauista saa kaiken irti. Etsitpä voimakkaampaa aromia, bitterin vivahteita, kepeämpää hiilihappoisuutta, rikkaampaa väriä tai puhtaampaa makua, Beer-sarjan konepestävistä kristallisista laseista löydät varmasti juuri sinulle sopivan lasin. Sarjan laseista saatavana myös neljän lasin pakkauksia. Konepestävä.

      Govino lasit Sky, 4 kpl

      Juomatarvikkeet
      Juomatarvikkeet
      Kestokäyttöiset ja kestävät lasit on muotoiltu käteen istuviksi. Iloisen väriset lasit soveltuvat hyvin erilaisten juomien kuten mocktailien, raikkaiden spritzereiden, cocktailien kuin myös viinien nauttimiseeen. Materiaali on erittäin ohutta ja joustavaa BPA-vapaata muovia ja siksi lasit sopivat erinomaisesti esim. piknikille tai mökille. Konepestäviä. Pakkauksessa neljä lasia.

       Lisäkorkit, 2 kpl

       Juomatarvikkeet
       Juomatarvikkeet
       Lisäkorkit, jotka sopivat käytettäväksi kaikkien VacuVin sekä Alko Tools tyhjiöpumppujen kanssa. Korkkeja voi hyvin käyttää myös sellaisenaan viinipullojen suljentaan. Pakkauksessa 2 korkkia. Käsinpesu.

        Alko Tools Tyhjiöpumppu

        Juomatarvikkeet
        Juomatarvikkeet
        Avattu viini säilyttää aromit pidempään kun ilma poistetaan pullosta. Tyhjiöpumpun ja korkin avulla ilma on helppo pumpata pois. Pumppaa kunnes kuuluu 'klik'-ääni. Sisältää: Pumppu + 2 korkkia. Katso tuotteen käyttöohjevideo: alko.fi/tyhjiopumppu

         Govino kuohuviinilasit, 2 kpl

         Juomatarvikkeet
         Juomatarvikkeet
         Kestokäyttöiset ja kestävät kuohuviinilasit on muotoiltu käteen istuviksi. Materiaali on erittäin ohutta ja joustavaa BPA-vapaata muovia ja siksi lasit sopivat erinomaisesti esim. piknikille, mökille tai muuhun ulkokäyttöön. Konepestäviä. Pakkauksessa kaksi lasia.

          Ice Bag -cooler, vihreä

          Juomatarvikkeet
          Juomatarvikkeet
          Ice Bag -cooleriin laitetaan jäitä ja kylmää vettä viilentämään ja pitämään viini- tai samppanjapullo kylmänä. Näppärä kuljettaa mukana. Käytön jälkeen huuhtele vedellä. Käsinpesu. Nopea ja näppärä tapa jäähdyttää ja pitää juoma kylmänä. Pirteä tuliainen ja kätevä lahjakassi viini- tai samppanjapullolle.

           Orrefors Beer Taster lasi 4 kpl

           Juomatarvikkeet
           Juomatarvikkeet
           Kristallinen Taster olutlasi. Tämä tulppaanin muotoinen lasi sopii mainiosti esim. portereiden nauttimiseen. Hyvä yleislasi. 4 kpl/pkk. Orrefors on kehittänyt yhden lasin lager-oluelle, yhden pilsner-oluelle sekä aromilasin, jolla oluen tuoksuista ja mauista saa kaiken irti. Etsitpä voimakkaampaa aromia, bitterin vivahteita, kepeämpää hiilihappoisuutta, rikkaampaa väriä tai puhtaampaa makua, Beer-sarjan konepestävistä kristallisista laseista löydät varmasti juuri sinulle sopivan lasin. Sarjan laseista saatavana myös kätevä Olutlasisetti, jossa mukana kaikki 3 sarjan näyttävää eri lasia. Konepestävä.

            Alko Tools Baarimitta

            Juomatarvikkeet
            Juomatarvikkeet
            Teräksinen, kaksipuolinen baarimitta. Mitan molempia puoliskoja voi käyttää eri juoma-ainesten mittaamiseen. Mittojen koot: 2 cl ja 4 cl. Suositellaan käsinpesua. Katso tuotteen käyttöohjevideo: alko.fi/baarimitta