TUOTTEET

Lahjapakkaaminen, juomatarvikkeet sekä muut alkoholituotteet 10 €
____________

74 tuotetta

Lokerolaatikko 6 pullolle

Lahjapakkaaminen
Lahjapakkaaminen
Lokerolaatikossa on kätevä palauttaa myös tyhjät pullot palautusautomaattiin. Kierrätys: Kartongin keräykseen.

  Kangaskassi Meidän kesken

  Ostospakkaaminen
  Ostospakkaaminen
  Alko järjesti nuorille taidealan opiskelijoille suunnittelukilpailun, jonka yksi voittajakuosi nimeltään Meidän kesken on painettu tähän kassiin. Kuosin on suunnitellut Tuuli-Tytti Koivula. Yhden ekologisen kassin valmistukseen on käytetty 2,5 kierrätettyä muovipulloa + puuvillaa. Kestävä kassi, jonka voi pestä ja käyttää uudelleen lukuisia kertoja.

   Lahjapussi Cheers Eco

   Lahjapakkaaminen
   Lahjapakkaaminen
   Lahjapussi yhdelle 0,70–0,75 litran pullolle Cheers painatuksella. Valmistettu FSC-sertifioidusta kierrätyspaperista.

    Muovikassi

    Ostospakkaaminen
    Ostospakkaaminen
    Kassi on valmistettu 90 % kierrätysmateriaalista. Lajittelemalla kassin muovinkeräyksessä, se jatkaa kierrätystä uusiokäyttöön.

     Lahjapussi 1/2 PickUp vaalea kupari

     Lahjapakkaaminen
     Lahjapakkaaminen
     Tyylikäs lahjapussi, joka sopii parhaiten pienille 0,3–0,5 litran pulloille. Lahjapussia koristaa vaalean kuparin värinen kuviointi. Kantokahva: puuvillaa. FSC-sertifioitu paperi.

      Biomuovi-pikari (15 kpl)

      Juomatarvikkeet
      Juomatarvikkeet
      Pikari soveltuu kylmille max. +40 asteisille juomille kuten esim. snapseille. Pikarit on valmistettu biopohjaisesta PLA-muovista. Raaka-aine on maissitärkkelystä, joka on uusiutuvaa ylijäämämateriaalia. PLA:n kaltaiset biomuovit ovat teollisesti kompostoituvia ja niiden avulla vähennetään riippuvuutta fossiilisista polttoaineista. Tuotepakkaus kierrätetään muovinkeräyksessä.

       Pullonavaaja

       Juomatarvikkeet
       Juomatarvikkeet
       Pitkävartisella avaajalla kruunukorkit aukeavat vaivattomasti. Tukeva kädessä. Litteän muotoilun ansiosta avaaja on helppo säilyttää kotona tai ottaa mukaan vaikka piknikille. Pitkän varren pyöristetyt reunat takaavat tukevan ja mukavan otteen pulloa avatessa.

        Lahjapussi A-net mustavalkoinen

        Lahjapakkaaminen
        Lahjapakkaaminen
        Tyylikäs lahjapussi yhdelle 0,70–0,75 litran pullolle. Tukevat puuvillakannikkeet.

         Lahjakassi A-net kupari

         Lahjapakkaaminen
         Lahjapakkaaminen
         Lahjakassi, johon sopii kolme 0,70–0,75 litran pulloa. Kassi soveltuu myös yhdistelmälahjoille, jossa on 1–2 pulloa + niille sopivia juomatarvikkeita. Kassia koristaa kuparifoilattu koristekuvuo.

          Biomuovi-lasi, jalallinen (8 kpl)

          Juomatarvikkeet
          Juomatarvikkeet
          Myydään pakkauksittain (8 kpl/pkk). Lasi sopii parhaiten viinien ja kuohuviinien nauttimiseen. Ei sovellu kuumille juomille (yli 40 astetta) eikä mikroaaltouuniin. Lasi on valmistettu biopohjaisesta PLA-muovista. Raaka-aine on maissitärkkelystä, joka on uusiutuvaa ylijäämämateriaalia. PLA:n kaltaiset biomuovit ovat teollisesti kompostoituvia ja niiden avulla vähennetään riippuvuutta fossiilisista polttoaineista. Tuotepakkaus kierrätetään muovinkeräyksessä.

           Lahjapussi 2plo PickUp vaalea kupari

           Lahjapakkaaminen
           Lahjapakkaaminen
           Tyylikäs lahjapussi, joka soveltuu parhaiten kahdelle 0,70–0,75 litran pullolle. Lahjapussia koristaa vaalean kuparin värinen kuviointi. Kantokahva: puuvillaa. FSC-sertifioitu paperi.

            Lahjapussi Eco Puut

            Lahjapakkaaminen
            Lahjapakkaaminen
            Kierrätyspaperista valmistettu lahjapussi yhdelle 0,70–0,75 litran pullolle. Kauniisti pakattu lahja on ilo antaa ja saada!