TUOTTEET

Lahjapakkaaminen, juomatarvikkeet sekä muut alkoholituotteet 100 €
____________

89 tuotetta

Alko Tools Samppanjapullonsulkija

Juomatarvikkeet
Juomatarvikkeet
Sulkijan avulla säilytät kuplat pidempään avatussa kuohuviinipullossa. Avataan ja suljetaan vivusta. Sopii useimpiin kuohuviinipulloihin. Katso tuotteen käyttöohjevideo: alko.fi/samppanjapullonsulkija

  Lahjapussi Flora

  Lahjapakkaaminen
  Lahjapakkaaminen
  Kaunis kukkakuvioinen lahjapussi yhdelle 0,70–0,75 litran pullolle. Ilahduta lahjan tai viemisen saajaa pakkaamalla pullo trendikkään väriseen lahjapussiin.

   Eko-ostoskassi

   Ostospakkaaminen
   Ostospakkaaminen
   Kierrätyskassi, jonka kangas on valmistettu kierrätysmuovipulloista (PET). Yhden kassin valmistukseen on käytetty 2,3 PET-pulloa. Ekologinen, kestävä, uudelleen käytettävä ja pestävä.

    Lokerokassi 6 pullolle

    Ostospakkaaminen
    Ostospakkaaminen
    Monikäyttöinen lokerokassi 6:lle pullolle. Sivuun taitettavat sisälokerot.

     Ripustuskortti juhlaan

     Lahjapakkaaminen
     Lahjapakkaaminen
     Juhlahenkinen hopeafoliolla koristeltu tervehdyskortti, joka sopii hyvin esim. viemispullon kaulaan. Tausta valkoinen, johon voi kirjoittaa oman tervehdyksen tai liimata logotarran. Taita yläosan nuuttauksen kohdalta, jolloin kortti istuu pulloon paremmin. Tervehdysteksti kahdella kielellä (su ja ru).

      Tervehdyskortti A-net, hopea

      Lahjapakkaaminen
      Lahjapakkaaminen
      Tekstitön tervehdyskortti, jota koristaa hopeafolioitu verkkokuviointi. Mukana kirjekuori.

       Lahjakassi A-net kupari

       Lahjapakkaaminen
       Lahjapakkaaminen
       Lahjakassi, johon sopii kolme 0,70–0,75 litran pulloa. Kassi soveltuu myös yhdistelmälahjoille, jossa on 1–2 pulloa + niille sopivia juomatarvikkeita. Kassia koristaa kuparifoilattu koristekuvuo.

        Lahjapussi Kekkerit Natur

        Lahjapakkaaminen
        Lahjapakkaaminen
        Kaunis yhden pullon lahjapussi, jonka valmistukseen on käytetty kierrätysmateriaalia ja puuvillakuitua. Kuosin on suunnitellut nuori taidealan opiskelija Tytti Laitakari, jonka kuosi valittiin yhdeksi voittajatyöksi taidealan opiskelijoille järjestetyssä suunnittelukilpailussa. Kekkerit -sarjaan kuuluvat myös Lahjapussi Kekkerit Coral sekä Kangaskassi Kekkerit.

         Gin&Tonic -lasit, Spiegelau, 4 kpl

         Juomatarvikkeet
         Juomatarvikkeet
         Gin&Tonic -lasit sopivat loistavasti erilaisten cocktailien, spritzereiden ja mocktailien nauttimiseen. Lasiin mahtuu isotkin jääpalat. Vahvistettua kristallia. Konepesun kestäviä. Pakkaus sisältää neljä lasia ja ohjeet neljän erilaisen gin-drinkin tekemiseen.

          Korkkiruuvi Pulltap's punainen

          Juomatarvikkeet
          Juomatarvikkeet
          Ammattilaisten suosima korkkiruuvi, jonka kaksivaiheinen nostotuki helpottaa avaamista. Tämän ansiosta korkki nousee suoraan ja kevyesti. Teflonoitu viisikierteinen spiraali kiertyy korkkiin sujuvasti rikkomatta sitä.

           Karahvi Casual

           Juomatarvikkeet
           Juomatarvikkeet
           Tyylikäs, kevyt ja kestävä karahvi/dekanteri. Konepuhallettua lasia. Vetoisuus 1,4 l. Konepestävä. Nuoret viinit kannattaa dekantoida, jotta niiden aromimaailma pääsee avautumaan ja viinin tanniinit pehmenevät. Kaada nuori viini karahviin 1-2 tuntia ennen tarjoilua. Vanhemmat punaviinit dekantoidaan, mikäli niissä esiintyy sakkaa. Dekantoi vanhat viinit vasta juuri ennen tarjoilua.

            Ice Bag -cooler, kirkas

            Juomatarvikkeet
            Juomatarvikkeet
            Ice Bag -cooleriin laitetaan jäitä ja kylmää vettä jäähdyttämään ja pitämään viini- tai samppanjapullo kylmänä. Uudelleenkäytettävä cooler, joka toimii samalla myös lahjapakkauksena viemis- ja lahjapulloille. Käytön jälkeen huuhtele vedellä (ei kestä konepesua).