TUOTTEET

Lahjapakkaaminen, juomatarvikkeet sekä muut alkoholituotteet 1000 €
____________

89 tuotetta

Glencairn-lasi

Juomatarvikkeet
Juomatarvikkeet
Tämä kristallinen skottilasi optimoi juoman aromit ja värin. Konepestävä. Yksittäin pakattu lasi sopii hyvin myös lahjaksi.

  Lahjapussi kultarusetilla

  Lahjapakkaaminen
  Lahjapakkaaminen
  Näyttävä rusetilla suljettava sellofaanipussi. Pakkaus sisältää: sellofaanipussin, kultaisen vetorusetin ja pohjapahvin.

   Lahjakotelo A-net Ruby

   Lahjapakkaaminen
   Lahjapakkaaminen
   Tyylikäs lahjakotelo, joka sopii parhaiten yhdelle 0,70–0,75 litran pullolle. Koteloon tuo näyttävyyttä hillitysti kiiltävä verkkokuvio. Vinkki: Tekstitön tervehdyskortti A-net hopea (833386), sopii erinomaisesti kotelon kanssa lahjakokonaisuuteen.

    T-paita Ei tippa, vaan tapa S

    Juomatarvikkeet
    Juomatarvikkeet
    Kierrätysmateriaalista (100% leikkuujätteestä) valmistettu t-paita (Pure Waste). Unisex malli O-aukolla, musta "Ei tippa, vaan tapa" -painatus. Rinnan ympärys: 98 cm, vyötärön ympärys: 93 cm, helman ympärys: 98 cm, pituus: 71,5 cm, hihan pituus: 19,5 cm. Reilu koko, joten suosittelemme tarkistamaan mitat ennen tilaamista. Saatavana myös koot: XS, M, L, XL, XXL, 3XL, 4XL.

     Etiketti-kaatonokat

     Juomatarvikkeet
     Juomatarvikkeet
     Värikkäät kaatonokat ohjaavat juoman lasiin pehmeästi ja katkaisevat viinitipan ilman roiskeita. Pakkaus sisältää 2 kaatonokkaa.

      AntiOx viinistopperi

      Juomatarvikkeet
      Juomatarvikkeet
      Silikoninen viinistopperi aktiivihiilisuodattimella säilyttää avatun viinin nautittavana pidempään. AntiOx-stopperin patentoitu mekanismi pysäyttää viinin oksidoitumisen ja säilyttää avatun viinipullon sisällön useiden päivien, jopa kymmenen päivän ajan. Stopperi on helppokäyttöinen, sillä erillisiä pumppuja ei tarvita. Päivämääräosoittimen ansiosta näet milloin pullo on avattu. Stopperi on myös turvallinen – se sulkee pullon täysin hermeettisesti asennosta riippumatta, parhaan säilyvyyden takaamiseksi pullo suositellaan kuitenkin säilytettävän pystyasennossa. Aktiivihiilisuodatin kestää vähintään 5 vuotta. Puhdistetaan tarvittaessa huuhtelemalla haaleassa vedessä, ei suositella pesuaineiden käyttöä. Pakkauksen koko: 120x46x186 mm. Väri: musta-kromi. Materiaali: silikoni, aktiivihiilisuodatin.

       Paperikassi

       Ostospakkaaminen
       Ostospakkaaminen
       Paperikassi 3 pullolle. Valmistettu ympäristöystävällisestä paperista. Kassi voidaan hävittää polttamalla. Soveltuu kartonkikeräykseen ja biojätteille.

        Lahjapussi Tasku Eco

        Lahjapakkaaminen
        Lahjapakkaaminen
        FSC-sertifioidusta kierrätyspaperista valmistettu lahjapussi taskumattikokoisille pulloille tai muille pienikokoisille lahjoille.

         Biomuovi-lasi, jalallinen (8 kpl)

         Juomatarvikkeet
         Juomatarvikkeet
         Myydään pakkauksittain (8 kpl/pkk). Lasi sopii parhaiten viinien ja kuohuviinien nauttimiseen. Ei sovellu kuumille juomille (yli 40 astetta) eikä mikroaaltouuniin. Lasi on valmistettu biopohjaisesta PLA-muovista. Raaka-aine on maissitärkkelystä, joka on uusiutuvaa ylijäämämateriaalia. PLA:n kaltaiset biomuovit ovat teollisesti kompostoituvia ja niiden avulla vähennetään riippuvuutta fossiilisista polttoaineista. Tuotepakkaus kierrätetään muovinkeräyksessä.

          Alkotesteri Promilless Zero

          Juomatarvikkeet
          Juomatarvikkeet
          Kertakäyttöinen testeri sisältää kaksi liuskaa, joilla on helppo testata alkoholipitoisuus syljestä. Syljen alkoholipitoisuus on sama kuin veren. Testerin käyttöikä on n. 12 kk valmistuksesta. Valmistettu Suomessa. Tuote täyttää EU direktiivin 2001/95/EY vaatimukset yleisestä tuoteturvallisuudesta ja sillä on CE-merkki. Testerin raja-arvoksi on asetettu 0 promillea.

           Lahjapussi PickUp turkoosi

           Lahjapakkaaminen
           Lahjapakkaaminen
           Tukeva lahjapussi yhdelle 0,70–0,75 litran pullolle. Lahjapussissa koholla oleva koristekuvio. Tyylikäs satiinikannike viimeistelee trendikkään lahjapussin.

            JoWine kanto-viinipulloteline

            Lahjapakkaaminen
            Lahjapakkaaminen
            Yhden pullon lahjapakkaus, jonka saa muutettua kolmen pullon viinipullotelineeksi. Koivuvaneria. Helppo kasata.