TUOTTEET

____________

9 tuotetta

Ice Bag -cooler, king

Juomatarvikkeet
Juomatarvikkeet
Ice Bag -cooleriin laitetaan jäitä ja kylmää vettä jäähdyttämään ja pitämään viini- tai samppanjapullo kylmänä. Uudelleenkäytettävään cooleriin sopii yksi magnumkokoinen pullo tai kaksi pienempää pulloa. Toimii samalla myös lahjapakkauksena viemis- ja lahjapulloille. Käytön jälkeen huuhtele vedellä (ei kestä konepesua).

  Kangaskassi Meidän kesken

  Ostospakkaaminen
  Ostospakkaaminen
  Alko järjesti nuorille taidealan opiskelijoille suunnittelukilpailun, jonka yksi voittajakuosi nimeltään Meidän kesken on painettu tähän kassiin. Kuosin on suunnitellut Tuuli-Tytti Koivula. Yhden ekologisen kassin valmistukseen on käytetty 2,5 kierrätettyä muovipulloa + puuvillaa. Kestävä kassi, jonka voi pestä ja käyttää uudelleen lukuisia kertoja.

   Lisäkorkit, 2 kpl

   Juomatarvikkeet
   Juomatarvikkeet
   Lisäkorkit, jotka sopivat käytettäväksi kaikkien VacuVin sekä Alko Tools tyhjiöpumppujen kanssa. Korkkeja voi hyvin käyttää myös sellaisenaan viinipullojen suljentaan. Pakkauksessa 2 korkkia. Käsinpesu.

    Korkkiruuvi Pulltap's punainen

    Juomatarvikkeet
    Juomatarvikkeet
    Ammattilaisten suosima korkkiruuvi, jonka kaksivaiheinen nostotuki helpottaa avaamista. Tämän ansiosta korkki nousee suoraan ja kevyesti. Teflonoitu viisikierteinen spiraali kiertyy korkkiin sujuvasti rikkomatta sitä.

     Alkotesteri Promilless Zero

     Juomatarvikkeet
     Juomatarvikkeet
     Kertakäyttöinen testeri sisältää kaksi liuskaa, joilla on helppo testata alkoholipitoisuus syljestä. Syljen alkoholipitoisuus on sama kuin veren. Testerin käyttöikä on n. 12 kk valmistuksesta. Valmistettu Suomessa. Tuote täyttää EU direktiivin 2001/95/EY vaatimukset yleisestä tuoteturvallisuudesta ja sillä on CE-merkki. Testerin raja-arvoksi on asetettu 0 promillea.

      Ice Bag -cooler, vihreä

      Juomatarvikkeet
      Juomatarvikkeet
      Ice Bag -cooleriin laitetaan jäitä ja kylmää vettä viilentämään ja pitämään viini- tai samppanjapullo kylmänä. Näppärä kuljettaa mukana. Käytön jälkeen huuhtele vedellä. Käsinpesu. Nopea ja näppärä tapa jäähdyttää ja pitää juoma kylmänä. Pirteä tuliainen ja kätevä lahjakassi viini- tai samppanjapullolle.

       Kangaskassi Kekkerit

       Ostospakkaaminen
       Ostospakkaaminen
       Alko järjesti nuorille taidealan opiskelijoille suunnittelukilpailun, jonka yksi voittajakuosi nimeltään Kekkerit on painettu tähän kassiin. Kuosin on suunnitellut Tytti Laitakari. Yhden kassin valmistukseen on käytetty 2,5 kierrätettyä muovipulloa + puuvillaa. Kestävä kassi, jonka voi pestä ja käyttää uudelleen lukuisia kertoja.

        Glencairn-lasi

        Juomatarvikkeet
        Juomatarvikkeet
        Tämä kristallinen skottilasi optimoi juoman aromit ja värin. Konepestävä. Yksittäin pakattu lasi sopii hyvin myös lahjaksi.

         Viininilmaaja

         Juomatarvikkeet
         Juomatarvikkeet
         Ilmaaja kirrättää viinin kaadettaessa, jolloin se ehtii olla ilman kanssa kosketuksissa normaalia kaatamista pidemmän ajan. Läpinäkyvä yläosa on irrotettava, joten ilmaajan puhdistus on helppoa. Ilmaajaa voi säilyttää pujotettuna viinipullon kaulaan. Sopii nuorille viineille. Suositellaan käsinpesua.