TUOTTEET

Lahjapakkaaminen, juomatarvikkeet sekä muut alkoholituotteet
____________

91 tuotetta

Biomuovi-lasi, jalallinen (8 kpl)

Juomatarvikkeet
Juomatarvikkeet
Myydään pakkauksittain (8 kpl/pkk). Lasi sopii parhaiten viinien ja kuohuviinien nauttimiseen. Ei sovellu kuumille juomille (yli 40 astetta) eikä mikroaaltouuniin. Lasi on valmistettu biopohjaisesta PLA-muovista. Raaka-aine on maissitärkkelystä, joka on uusiutuvaa ylijäämämateriaalia. PLA:n kaltaiset biomuovit ovat teollisesti kompostoituvia ja niiden avulla vähennetään riippuvuutta fossiilisista polttoaineista. Tuotepakkaus kierrätetään muovinkeräyksessä.

  Lahjapussi 1/2 PickUp vaalea kupari

  Lahjapakkaaminen
  Lahjapakkaaminen
  Tyylikäs lahjapussi, joka sopii parhaiten pienille 0,3–0,5 litran pulloille. Lahjapussia koristaa vaalean kuparin värinen kuviointi. Kantokahva: puuvillaa. FSC-sertifioitu paperi.

   Kuohuviinipullonavaaja

   Juomatarvikkeet
   Juomatarvikkeet
   Tukeva kuohuviinipullon avaaja, jonka avulla kuohuviinipullon korkki nousee yhdellä nostolla vaivattomasti ja turvallisesti. Kätevä apuväline myös erilaisissa juhlissa sekä oiva lahja kuohuviininystävälle.

    Lahjapussi A-net musta

    Lahjapakkaaminen
    Lahjapakkaaminen
    Lahjapussi yhdelle 0,70–0,75 litran pullolle. Tyylikäs matta- ja kiiltomustan yhdistelmä tuo viimeistellyn ilmeen lahjapussille. Kannikkeet mustaa puuvillanyöriä.

     Paperipussi

     Ostospakkaaminen
     Ostospakkaaminen
     Ruskea paperipussi, joka soveltuu pienille ostoksille. Voidaan käyttää myös biojätteiden keräämiseen kotona.

      T-paita Ei tippa, vaan tapa XS

      Juomatarvikkeet
      Juomatarvikkeet
      Kierrätysmateriaalista (100% leikkuujätteestä) valmistettu t-paita (Pure Waste). Unisex malli O-aukolla, musta "Ei tippa, vaan tapa" -painatus. Rinnan ympärys: 92 cm, vyötärön ympärys: 87 cm, helman ympärys: 92 cm, pituus: 70 cm, hihan pituus: 19 cm. Reilu koko, joten suosittelemme tarkistamaan mitat ennen tilaamista. Saatavana myös koot: S, M, L, XL, XXL, 3XL, 4XL.

       JoWine kanto-viinipulloteline

       Lahjapakkaaminen
       Lahjapakkaaminen
       Yhden pullon lahjapakkaus, jonka saa muutettua kolmen pullon viinipullotelineeksi. Koivuvaneria. Helppo kasata.

        Kuohuviinilasi (1 kpl), muovia

        Juomatarvikkeet
        Juomatarvikkeet
        Muovinen lasi kuohuviinille. Tyylikäs kuohuviinilasi on helppo käyttää niin isoissa juhlissa kuin piknikilläkin. Kiinteä jalka.

         Lahjapussi Tick a Box Eco

         Lahjapakkaaminen
         Lahjapakkaaminen
         Yhden pullon lahjapussi, josta voit valita kivan viestin vastaanottajalle. Ruksi se viesti, jonka haluat vastaanottajalle kertoa. Oma tila on varattu myös pullon antajan nimelle. Lahjapussi sopii moneen erilaiseen käyttöön: lahjalle, viemiselle sekä erilaisiin arkisempiinkiin tervehdyksiin. Sopii parhaiten 0,70–0,75 l:n pullolle.

          Lahjakotelo Magnum Tortora

          Lahjapakkaaminen
          Lahjapakkaaminen
          Tukeva lahjalaatikko yhdelle magnumkokoiselle (1,5 litran) pullolle.

           Orrefors City korkea lasi 4 kpl

           Juomatarvikkeet
           Juomatarvikkeet
           Näyttävä kristallinen High Ball lasi. Pakkauksessa on 4 lasia. Tyylikäs hiottu kristallilasi sopii moneen eri käyttöön. Konepestävä. Orreforsin uusi City baarisarja edustaa modernia, mutta samalla myös klassista designia. Lasin pinnan leikkaukset luovat ylvään maskuliinisen, mutta samalla myös tyylikkään hienostuneen tunteen. Martti Rytkönen on suunnitellut Orreforsille urbaanin tyylikkään, mutta samalla myös kauniin ja selkeälinjaisen baarisarjan.

            Kestokassi

            Ostospakkaaminen
            Ostospakkaaminen
            Uudelleen käytettävä ostoskassi. Ympäristöystävällinen ja kestävä valinta. Voidaan hävittää polttamalla tai lajitella energiajakeen joukkoon. Huom. Tuotteen materiaalin vaihdos PP non-wovenista rPET -kierrätysmateriaaliin on käynnissä ja saatavana olevan kassin materiaali riippuu myyntipaikkakohtaisesta menekistä.