Arvioi ja hae apua!

Alkoholinkäyttö on taitoa vaativaa. Ja erityisesti käytön määrän arviointi voi aiheuttaa pään vaivaa.

Monet meistä uskovat juovansa kohtuudella, mutta mitä on kohtuus ja miten sitä arvioida. On syytä istahtaa hetki ja tutustua asiaan. EHYT ry:n ylläpitämä www.taitolaji.fi sisältää paljon tietoa asiasta. Taitolaji.fi sisältää myös OttoMitta -sovelluksen.  

Mikä OttoMitta on?

OttoMitta-sovellus auttaa tunnistamaan alkoholinkäytön rajoja. Sovelluksen avulla voit tarkkailla kulutustasi myös pitkällä aikavälillä. OttoMitta-sovelluksen voi ladata maksutta AppStoressa, Google Playssa tai Windows Phonen Marketplace-kaupassa. Sovellus toimii älypuhelimissa ja tableteissa, joissa on Android, iOS tai Windows Phone -käyttöjärjestelmä.

OttoMitan on tuottanut Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry Alko Oy:n (Selvästi hyvää työtä -ohjelma) ja Raha-automaattiyhdistyksen tuella.

Alkoholinkäyttö arveluttaa

Oman arviosi perusteella tai muiden huomautusten mukaan tarvitset tai haluat apua. Tai ehkä Sinua askarruttaa läheisesi alkoholinkäyttö. Tietoa avusta tarjoaa mm. Päihdelinkki.

Päihdelinkin internetpalvelut tarjoavat luotettavaa tietoa, tukea ja neuvontaa päihteistä ja riippuvuuksista. Palvelut on tarkoitettu päihteiden käyttäjille ja heidän läheisilleen sekä kaikille päihdetiedosta kiinnostuneille. Päihdelinkki.fi tarjoaa erilaisia palveluja kaikille päihdetiedosta kiinnostuneille. Palvelun tuottaa A-klinikkasäätiö.