Luottoasiakkuuspalvelu ja yritysasiakaskortit poistuivat käytöstä 18.5.2020

Uudistimme yrityspalveluitamme ja keskitimme laskutusratkaisujamme verkkokauppaan.

Yritysasiakkaillamme käytössä olleet yritysasiakaskortit poistuivat käytöstä 18.5.2020. Muutoksen jälkeen yritysasiakkaamme voivat maksaa yritysostoksiaan myymälöissämme käteisellä, kortilla ja lahjakortilla. Laskulla maksaminen Alkon myymälöissä poistui käytöstä.

Käytöstä poistunutta yritysasiakaskorttia ei tarvitse palauttaa. Kortin voi hävittää esim. leikkaamalla sen kahtia.

Onko yritykselläsi anniskelulupa?

Anniskeluasiakkaiden tiedot sisältävät yritysasiakaskortit poistuivat käytöstä, eikä ostoksia voi 18.5. lähtien tehdä myymälässä laskulle. ​Tieto ostoksista siirtyy kuitenkin Valviralle myös jatkossa, kun anniskelulupanumero kerrotaan myymälässä asioidessa. Maksutapoina myymälöissä toimivat myymälän normaalit maksutavat. 

Alkon verkkokauppa palvelee

Saat meiltä asiantuntevaa ja henkilökohtaista palvelua myös verkkokaupasta. Autamme yrityksenne tarpeisiin sopivien juomien valinnassa. Toimitamme tilaukset nopeimmillaan kahdessa arkipäivässä suoraan yrityksenne osoitteeseen tai tapahtumapaikalle. Yritysasiakkaamme voivat maksaa verkkokaupassa ostoksensa laskulla, verkkopankissa tai kortilla. Jos yritykselläsi on anniskelulupa, tieto anniskeluluvalle tehdyistä ostoksista siirtyy automaattisesti Valviralle. Rekisteröityminen verkkokaupan asiakkaaksi on vaivatonta ja maksutonta.

Rekisteröidy verkkokauppaan
Asiakaspalvelun yhteystiedot

Asiakaspalveluun saat yhteyden
ma–pe 9–21 ja la 9–18

  • chatissa (löydät chat-kuvakkeen sivun reunasta)
  • puhelimitse 020 692 772 (ppm/pvm)
  • asiakaspalvelu@alko.fi
yritysasiakas, luottoasiakas, luottoasiakkuus, asiakastili, anniskelu, anniskelulupa, luottoasiakaskortti. luottotili, luottotilikortti, yritysasiakaskortti