-
rasvainen kala
Rasvaisissa kaloissa on usein enemmän makua kuin vähärasvaisissa kalalajeissa. Siksi myös niille sopivat juomat voivat olla astetta runsaampia.
Odotathan hetken…
-
riistalinnut
Voimakkaan makuisille riistalinnuille sopii runsas ja vivahteikas punaviini. Olutlasiin kannattaa valita vastaavan täyteläinen ja aromikas olut.
Odotathan hetken…
-
sienet
Sienistä saa monenlaista ruokaa. Ne viihtyvät monipuolisesti erilaisten juomien kanssa, mutta yleisesti ottaen lasiin sopivat maultaan suhteellisen miedot viinit ja oluet. Runsasmakuisille sieniruoille käyvät myös täyteläisemmät juomat.
Odotathan hetken…
-
pasta ja pizza
Pasta on itsessään neutraalin makuista. Siksi juomavalintaan vaikuttavat olennaisesti ruoan muut raaka-aineet kuten kastikkeet, täytteet ja mausteet. Pastan ja pizzan seuraan kannattaakin valita juoma, jonka täyteläisyys on ruoan kanssa samalla asteella.
Odotathan hetken…
-
vegaaninen
Vegaanisen juoman valmistuksessa ei ole käytetty lainkaan eläinperäisiä ainesosia tai materiaaleja, eikä vegaaninen alkoholijuoma sisällä eläinperäisiä raaka-aineita.
-
ympäristövastuullinen pakkaus
Ympäristövastuullinen pakkaus -symbolilla merkitään ympäristösertifioidut pakkaukset ja kevyemmät lasipullot.
-
Tuotetiedot
-
TUOTENUMERO546477
-
ALKOHOLI12.5%
-
SOKERI0.0 g/l
-
HAPOT5.5 g/l
-
ENERGIA70.0 kcal/100 ml
-
LITRAHINTA25.23 EUR
-
PANTTI0.1 €
-
LISÄTIETOSaattaa sisältää sakkaa
-
TUOTTAJAN ILMOITTAMAT AINESOSATSisältää sulfiitteja
-
PAKKAUSpullo
-
SULJENTAluonnonkorkki
-
VALMISTAJA/VALMISTUTTAJAChâteau Carsin
-
TAVARANTOIMITTAJAChateau Carsin
-
VALIKOIMAvakiovalikoima
-
-
Maku
Maku
Runsaat ja paahteiset valkoviinit ovat suuntäyteisiä, kuivia tai puolikuivia.
Voit löytää viineistä keltaluumun, mausteiden ja tammen paahteisia aromeja. Täyteläinen ja rehevä jälkimaku maistuu suussa pitkään.
KäyttövinkitRunsasta täyteläisyyttä säestävät paahteisuus tai tammisuus, ja viinit sopivat rasvaisen kalan lisäksi kanan, kalkkunan ja jopa riistalintujen sekä porsaan seuralaisiksi.
Kokeile näiden viinien kanssa esimerkiksi loimulohta, savustettua ankkaa tai kermaista sienikeittoa.
TarjoiluValkoviinit ovat parhaimmillaan viileinä, noin 10–12-asteisina. Huoneenlämpöinen pullo viilenee sopivaan lämpötilaan jääkaapissa parissa tunnissa.