-
miedot juustot
Miedot, tuoreet ja vaaleat juustot viihtyvät vastaavan miedon ja raikkaan juoman kanssa. Esimerkiksi raikas ja hapokas valkoviini, kevyt punaviini tai maukas olut toimii.
Odotathan hetken…
-
nautiskelujuoma
Nautiskelujuomat ovat juomia, joihin on mukava syventyä sellaisenaan. Niissä on vivahteikkuutta ja moniulotteisia aromeja.
Odotathan hetken…
-
pataruoka
Pataruoat ovat maultaan yleensä runsaita mutta pitkän haudutuksen ansiosta varsin pehmeitä. Lasiin käy vastaavan runsas ja pehmeämakuinen juoma. Jos ruoka on hyvin rasvainen, juomassa voi olla sitä leikkaavaa ryhdikkyyttä.
Odotathan hetken…
-
suklaaherkut
Tumman suklaan maku on sen verran voimakas, että lasiin sopii täyteläinen olut tai runsas, yleensä makea viini. Valkosuklaa on maultaan tummaa kevyempää, joten sen kanssa toimivat hyvin miedot jälkiruokavalkoviinit.
Odotathan hetken…
-
vegaaninen
Vegaanisen juoman valmistuksessa ei ole käytetty lainkaan eläinperäisiä ainesosia tai materiaaleja, eikä vegaaninen alkoholijuoma sisällä eläinperäisiä raaka-aineita.
-
Tuotetiedot
-
TUOTENUMERO711774
-
ALKOHOLI12.0%
-
ENERGIA100.0 kcal/100 ml
-
OLUTTYYPPIerikoisuus (barley wine)
-
LITRAHINTA17.82 EUR
-
PANTTI0.1 €
-
LISÄTIETOSisältää sakkaa. Pienpanimo
-
KATKEROAINEET46.0 EBU
-
KANTAVIERRE26.0 °P
-
TUOTTAJAN ILMOITTAMAT AINESOSATSisältää ohramallasta
-
PAKKAUSpullo
-
SULJENTAkruunukorkki
-
VALMISTAJA/VALMISTUTTAJAMallaskosken panimo
-
TAVARANTOIMITTAJAMallaskoski
-
VALIKOIMAvakiovalikoima
-
-
Maku
Maku
Erikoisuudet ovat harvinaisempia oluttyyppejä tai tyylillisesti vaikeammin yhdistettävissä yleisesti tunnettuihin oluttyyppeihin.
Maku vaihtelee kirpeän raikkaista miedoista oluista täyteläisen makeisiin vahvoihin oluisiin. Joukossa on pinta- ja pohjahiivaoluita sekä spontaanikäymisoluita.
KäyttövinkitOsa oluterikoisuuksista on vanhoja paikallisia perinneoluita ja osa aivan uusia tuotteita. Tähän ryhmään kuuluvat muun muassa lambic, hedelmäoluet, savuoluet, luostarioluet, maustetut oluet, saison ja sahti.
Kokeile esimerkiksi luostariolutta ja mustaleimaista emmentalia, kirsikkaolutta ja briejuustoa, savuolutta ja barbeque-maustettuja grillivartaita tai sahtia ja saunapalvattua kinkkua.
TarjoiluOluterikoisuuksien tarjoilulämpötila vaihtelee hyvin viilennetyistä hieman viilennettyihin eli 7–14-asteeseen. Kysy asiantuntevalta myyjältä apua oikeasta lämpötilasta!