-
aperitiivi
Ennen ateriaa tarjottava aperitiivi herättää ruokahalun ja virittää tunnelmaan. Hyvä aperitiivi on mieto, raikas ja kuiva.
Odotathan hetken…
-
tapas ja antipasti
ntipastien ja tapasten kirjo on laaja. Niille kannattaa valita melko kevyt ja raikas juoma, joka sopii monipuolisiin makuihin.
Odotathan hetken…
-
sushi
Sushin maku on herkkä, joten juomaksi kannattaa valita vastaavan raikkaita ja vivahteikkaita sävyjä.
Odotathan hetken…
-
tulinen ruoka
Alkoholijuomista olut on yleensä varmin valinta tulisen ruoan seuraan. Etenkin raikas, vaalea ja melko kevyt olut toimii hyvin. Jos valitset viinin, myös sen kannattaa olla mausteisen ruoan kevyt ja raikas vastapari sekä kenties pienen sokerimäärän pyöristämä.
Odotathan hetken…
-
Tuotetiedot
-
TUOTENUMERO910274
-
ALKOHOLI5.5%
-
SOKERI20.0 g/l
-
HAPOT4.2 g/l
-
ENERGIA40.0 kcal/100 ml
-
LITRAHINTA13.01 EUR
-
PANTTI0.1 €
-
LISÄTIETOMatala-alkoholinen viini (0,6-9,9%)
-
TUOTTAJAN ILMOITTAMAT AINESOSATSisältää sulfiitteja
-
PAKKAUSpullo
-
SULJENTAluonnonkorkki
-
VALMISTAJA/VALMISTUTTAJAAveleda
-
TAVARANTOIMITTAJAWennerco
-
VALIKOIMAtilausvalikoima
-
-
Maku
Maku
Hedelmäviinit ja hedelmäkuohuviinit on valmistettu jostakin muusta raaka-aineesta kuin viinirypäleistä. Aromatisoidut viinit on valmistettu ainakin osin rypäleistä, mutta niihin on lisätty myös marjoja/marja-aromia tai hedelmiä/hedelmäaromia makua antamaan.
Hedelmäkuohuviineissä maistuvat usein herukat, karviainen ja sitrus. Hedelmäviineistä voi löytää omenan, päärynän, mustikan, vadelman, karpalon, mustaherukan tai mustikan aromeja. Aromatisoitujen viinien maustaja voi olla mansikka, passionhedelmä, appelsiini, vadelma, greippi tai päärynä. Maku on useimmiten puolimakea tai makea ja juoma voi olla pirskahteleva tai kupliva.
KäyttövinkitHedelmäkuohuviinit, hedelmäviinit ja aromatisoidut viinit sopivat seurustelujuomiksi, aperitiiveiksi tai juomasekoituksiin ja booleihin.
Kokeile näitä tuotteita cocktaileihin tai booleihin ja valitse marja tai hedelmä oman makusi mukaan. Voit säätää alkoholipitoisuuden sopivaksi lisäämällä väkevää alkoholijuomaa, likööriä, kivennäisvettä, tonicia tai mehua. Koristelun voit viimeistellä kauden marjoilla, hedelmillä ja yrteillä.
TarjoiluTarjoile nämä viinit hyvin viilennettyinä, 8–10-asteisina. Huoneenlämpöinen pullo viilenee sopivaan lämpötilaan jääkaapissa noin kolmessa tunnissa.
Tarjoa varsinkin aromatisoidut, marjoja tai hedelmälihaa sisältävät viinit erittäin hyvin viilennettyinä. Liian lämpiminä ne voivat kuohua voimakkaasti yli pulloa avattaessa.