-
seurustelujuoma
Seurustelujuomat ovat usein mutkattomia juomia, joiden helposti lähestytävä maku ei välttämättä vaadi ruokaa seurakseen. Mukana on myös juomia, jotka sopivat juhlatunnelmaan.
Odotathan hetken…
-
itämainen ruoka
Itämaiset maut ovat moninaisia, mutta usein eksoottisia ruokia yhdistää runsas mausteisuus, jopa tulisuus. Erityisen mausteisten makujen kanssa toimii parhaiten kevyt ja raikas juoma.
Odotathan hetken…
-
pataruoka
Pataruoat ovat maultaan yleensä runsaita mutta pitkän haudutuksen ansiosta varsin pehmeitä. Lasiin käy vastaavan runsas ja pehmeämakuinen juoma. Jos ruoka on hyvin rasvainen, juomassa voi olla sitä leikkaavaa ryhdikkyyttä.
Odotathan hetken…
-
miedot makkarat
Miedot makkarat viihtyvät vastaavan kevyenmakuisten mutta aromikkaiden juomien seurassa. Esimerkiksi ryhdikäs olut tai valkoviini sopii, samoin kevyehkö punaviini.
Odotathan hetken…
-
metallinen kierrekapseli
-
kestävän kehityksen sertifiointi
Kestävän kehityksen sertifiointi kertoo kestävän kehityksen edistämiseksi tehdyistä toimenpiteistä juomatuotannossa. Symboli kokoaa alleen kansainvälisiä tai alkuperämaassa annettuja sertifikaatteja, jotka huomioivat kestävän kehityksen periaatteet niin raaka-aineen viljelyssä sekä juoman valmistamisessa.
-
Tuotetiedot
-
TUOTENUMERO913667
-
ALKOHOLI13.5%
-
ENERGIA80.0 kcal/100 ml
-
LITRAHINTA10.52 EUR
-
PANTTI0.1 €
-
TUOTTAJAN ILMOITTAMAT AINESOSATSisältää sulfiitteja
-
PAKKAUSpullo
-
SULJENTAmetallinen kierrekapseli
-
VALMISTAJA/VALMISTUTTAJAViña Undurraga
-
TAVARANTOIMITTAJABeverage Partners Finland Oy
-
VALIKOIMAtilausvalikoima
-
-
Maku
Maku
Mehevät ja hilloiset punaviinit ovat keskitäyteläisiä, täyteläisiä tai erittäin täyteläisiä viinejä, joita yhdistävät kypsä marjaisuus ja hilloinen paksuus.
Voit löytää viineistä kirsikka- tai metsämarjahilloisia ja tumman luumuisia aromeja. Kypsät tanniinit tuovat viineihin ruokapöytään tarvittavan ryhdin.
KäyttövinkitRunsaat ja aromikkaat viinit ovat hyvä valinta, kun katat pöytään lihaisia ruokia.
Kokeile näiden viinien kanssa esimerkiksi barbeque-marinoituja possunribsejä, kasvis-naudanlihavartaita tai T-luupihvejä.
TarjoiluPunaviinit ovat parhaimmillaan, kun ne tarjotaan hieman huoneenlämpöä viileämpinä, noin 16–18-asteisina. Huoneenlämpöinen pullo viilenee sopivaan lämpötilaan jääkaapissa vajaassa puolessa tunnissa.