-
pasta ja pizza
Pasta on itsessään neutraalin makuista. Siksi juomavalintaan vaikuttavat olennaisesti ruoan muut raaka-aineet kuten kastikkeet, täytteet ja mausteet. Pastan ja pizzan seuraan kannattaakin valita juoma, jonka täyteläisyys on ruoan kanssa samalla asteella.
Odotathan hetken…
-
kana, kalkkuna
Kanan ja kalkkunan liha on vaaleaa ja vähärasvaista. Niille sopivat juomat ovat yleensä kevyitä, mutta mitä enemmän ruoassa on makua, sitä täyteläisempi juoma sopii myös lasiin.
Odotathan hetken…
-
keitot
Keittoja on moneen lähtöön, joten myös niiden juomakumppanit ovat vaihtelevia. Useimmiten keitot ovat kuitenkin maultaan melko mietoja, joten myös juomat saavat olla kevyitä.
Odotathan hetken…
-
Tuotetiedot
-
TUOTENUMERO942153
-
ALKOHOLI15.0%
-
SOKERI1.0 g/l
-
HAPOT6.1 g/l
-
ENERGIA80.0 kcal/100 ml
-
LITRAHINTA26.65 EUR
-
LISÄTIETOSaattaa sisältää sakkaa
-
TUOTTAJAN ILMOITTAMAT AINESOSATSisältää sulfiitteja
-
PAKKAUSpullo
-
SULJENTAluonnonkorkki
-
VALMISTAJA/VALMISTUTTAJATenuta Pianpolvere
-
TAVARANTOIMITTAJAMr Nebbiolo Oy
-
VALIKOIMAtilausvalikoima
-
-
Maku
Maku
Vivahteikkaat ja kehittyneet punaviinit ovat keskitäyteläisiä tai täyteläisiä viinejä, joissa on kypsymisen myötä syntyneitä aromeja: nahkaa, tallia, tammea ja yrttejä.
Nämä maanläheiset aromit voimistuvat viinin kypsymisen ja kehittymisen aikana. Tammikypsytys tuo mukanaan myös mausteisia ja vaniljaisia vivahteita.
KäyttövinkitVivahteikkaat ja kehittyneet viinit maistuvat rustiikkisten liharuokien kanssa. Ne ovat myös hyviä juustoviinejä ja omiaan nautiskeluun.
Kokeile näiden viinien kanssa esimerkiksi poronfileetä, naudan entrecôtea tai kovia, kypsytettyjä juustoja kuten goudaa, parmesaania tai manchegoa.
TarjoiluPunaviinit ovat parhaimmillaan, kun ne tarjotaan hieman huoneenlämpöä viileämpinä, noin 16–18-asteisina. Huoneenlämpöinen pullo viilenee sopivaan lämpötilaan jääkaapissa vajaassa puolessa tunnissa.