-
aperitiivi
Ennen ateriaa tarjottava aperitiivi herättää ruokahalun ja virittää tunnelmaan. Hyvä aperitiivi on mieto, raikas ja kuiva.
Odotathan hetken…
-
makea jälkiruoka
Jälkiruoan ja viinin yhdistämisen yleissääntö on, että viinin kannattaa olla astetta ruokaa makeampi. Muuten viinin maku ei pääse esiin ja se maistuu hyvin hapokkaalta. Myös oluita kannattaa kokeilla jälkiruokien pareina.
Odotathan hetken…
-
Tuotetiedot
-
TUOTENUMERO953127
-
ALKOHOLI12.5%
-
SOKERI14.0 g/l
-
HAPOT4.8 g/l
-
ENERGIA80.0 kcal/100 ml
-
LITRAHINTA49.89 EUR
-
TUOTTAJAN ILMOITTAMAT AINESOSATSisältää sulfiitteja
-
PAKKAUSpullo
-
SULJENTAluonnonkorkki
-
VALMISTAJA/VALMISTUTTAJASourdet Diot
-
TAVARANTOIMITTAJAPM-Juomatukku
-
VALIKOIMAtilausvalikoima
-
-
Maku
MakuPehmeiden ja kepeiden kuohuviinien makeus vaihtelee erittäin kuivasta aina puolimakeaan. Yhteistä on hento hapokkuus ja mutkaton kepeys. Erinomaisia yleisviinejä seurusteluun, noutopöytään tai keveiden kasvis- ja kalaruokien kavereiksi.KäyttövinkitKuohuviinit ja samppanjat sopivat maljajuomiksi, aperitiiveiksi, seurustelujuomiksi tai ruokajuomiksi vaikka läpi koko aterian.TarjoiluPerinteisellä menetelmällä valmistetut kuohuviinit tarjoillaan hyvin viilennettyinä, 8–12-asteisina. Tuoreen raikkaat kuohuviinit tarjoillaan hieman viileämpinä, 6–8-asteisina.
Kuohuviinipullonsulkija säilyttää kuplat avatussa pullossa jopa useita päiviä, kun pullo pidetään koko ajan jääkaapissa. Mitä täydempi vajaa pullo on, sitä paremmin kuplat säilyvät.
Pakastimessa säilytettävällä geelicoolerilla huoneenlämpöisen viinipullon saa viilennettyä nautintalämpöiseksi noin 20 minuutissa. Jääpalojen ja veden sekoituksessa isossa coolerissa tai ämpärissä, juoman saa viileäksi jo vartissa.