MUOKATTU 5.10.: Tilausvalikoiman itsepalvelulistaus on otettu käyttöön kumppaniverkossa

Tilausvalikoiman itsepalvelulistaus on nyt otettu käyttöön Kumppaniverkossa.

Tilausvalikoiman itsepalvelulistauksen koulutus järjestetään ensi viikolla koulutukseen ilmoittautuneille. Suosittelemme vahvasti, että käytte koulutuksessa ennen tarjousten tekemisen aloittamista virheiden välttämiseksi. Tarjoukset prosessoidaan saapumisjärjestyksessä, mutta jos tarjous on virheellisesti tai puutteellisesti täytetty, sen käsittely ja listautuminen viivästyvät. Mikäli et pääse koulutukseen, tutustu vähintään sivuillamme oleviin opastusvideoihin.
Ohjevideot löytyvät seuraavasta sijainnista:
Valikoimaanotto > Tuotteiden tarjoaminen > Tilausvalikoiman itsepalvelulistaus

Tarjoukset käsitellään palvelun käyttöönottovaiheessa tehostetusti ja listautumispäiviä on lisätty lokakuulle sekä marraskuulle. Tuotteita listautuu tällöin joka maanantai. Kuitenkin oletetusta suuresta tarjousmäärästä johtuen tarjouskäsittely voi alkuvaiheessa olla ruuhkautunut ja valikoimaantulo kestää n. kahden viikon sijaan hieman pidempään.

Tästä tiedostosta löydät ohjeet tuotteiden nimeämiseen.

Huomioittehan, että nopeutetun listausprosessin myötä tuotteiden saatavuus tulee olla varmistettu jo tuotteita tarjottaessa. Tuotteen saatavuustiedon hallinta (ns. LOTU-lista) on äärimmäisen tärkeää, jotta voimme verkkokaupassa näyttää oikeanlaista saatavuutta tuotteille ja näin pitää asiakaslupauksemme. Jos tuote aiotaan rekisteröidä kierrätysjärjestelmään, myös Palpa-rekisteröinnin tulee olla varmistettu ennen tuotteen tarjoamista.

HUOM! Tutustu lisäksi Alkon tuotteiden nimeämisohjeisiin. Ne löytyvät liitteenä alla.