Joulukauden 2016 lahjapakkausten saatavuus

Joulukauden kausilahjapakkaukset löytyvät tämän kauden ajan Alkon myymälöistä. Tavoitteena on, että tulevaisuudessa myös verkkokauppa-asiakas voi valita tuotteen kausilahjapakkauksella.
Joulukauteen valikoimaan tulevat lahjapakkaukset avautuvat myymälöille tilattavaksi 14.11.2016 kausilahjapakkaushaun mukaisin ehdoin (http://www.alko.fi/alko-oy/tavarantoimittajille/arkisto/arkistoidut-tuotehaut/4.4.2016-joulukauden-kausilahjapakkaukset/). Sujuvan joulusesongin ja kausilahjapakkaussaatavuuden varmistamiseksi myymälöissä, tämän joulukauden lahjapakkaukset eivät tule verkkokauppamyyntiin.

Jatkossa joulukauden lahjapakkausten on tarkoitus tulla myyntiin myös verkkokauppaan. Tämä vaatii kuitenkin prosessin kehitystyötä ja järjestelmäkehitystä. Pyrimme jatkossa varmistamaan, että verkkokaupassa asiakas näkee molemmat tuotevariantit rinnakkain ja että tuotteiden logistiikka toimii halutulla tavalla.

Alko on tiedottanut myymälöitä joulukauden lahjapakkausten toimintatavasta. Myymälät varautuvat palvelemaan asiakkaita myymälästä ja lisäksi yritysasiakkaita ohjataan olemaan yhteydessä asiakaspalveluun lahjapakkausasioissa.

Lisätietoja:

Mika Kauppinen, valikoimapäällikkö (mika.kauppinen@alko.fi)
Paula Kujansivu, liiketoimintajohtaja, verkkokauppa (paula.kujansivu@alko.fi)