Alko avaa uuden myymälän Esplanadille kesäkuussa

Myymälä tulee palvelemaan myös vaativia juomaharrastajia ja laatutietoisia kuluttajia.

Alko avaa myymälän uudella konseptilla Esplanadille kesäkuussa 2014.  Historiallisessa osoitteessa (Eteläesplanadi 20) toimiva myymälä tulee palvelemaan myös vaativia juomaharrastajia ja laatutietoisia kuluttajia – samoja kohderyhmiä, joita aikaisemmin Erottajalla toiminut myymälä palveli. 

”Esplanadille avattava kivijalkamyymälämme on hyvä esimerkki monimuotoisesta myymäläverkostostamme. Myymälän naapuriin avautuu Suomen Lähikaupan myymälä. Tulemme kertomaan lisää täysin uudesta myymäläkonseptista myöhemmin keväällä”, sanoo palvelujohtaja Kari Pennanen.  

Vastuullinen ja palveleva erikoisliike

Alko on koko maan kattava, tehokas ja asiantunteva erikoisliikeketju. Alkolla on 347 myymälää ja 102 myymäläverkostoa täydentävää tilauspalvelupistettä. Alko perustaa maltillisesti uusia myymälöitä ottaen huomioon mm. alueen väestöpohjan, etäisyydet muihin Alkon toimipisteisiin, alkoholihaittojen ehkäisyn, kannattavuuden ja asiakaspalvelun vaatimukset. Uuden myymälän perustaminen edellyttää Aluehallintoviraston lupaa.
Myymälät keskeisillä paikoilla
Alko on koko maan kattava, tehokas ja asiantunteva erikoisliikeketju. Alkolla on 347 myymälää ja 102 myymäläverkostoa täydentävää tilauspalvelupistettä. Alko perustaa maltillisesti uusia myymälöitä.