Alko palkitsee vuoden 2021 aikuisten Tähtiseuran

Alko ja Suomen Olympiakomitea palkitsevat aikuisten Tähtiseuran 2021. Tähtiseura palkitaan Alkon lahjoittamalla 3 000 euron stipendillä marras-joulukuussa.

Alko palkitsee tänä vuonna yhdessä Suomen Olympiakomitean kanssa aikuisten Tähtiseuran 2021. Tähtiseura-ohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen yhteinen laatuohjelma, jonka tavoite on tukea urheiluseuroja toiminnan kehittämisessä. Tähtiseura-ohjelma tarjoaa urheiluseuroille erilaisia työkaluja ja asiantuntija-apua seuratoiminnan arviointiin ja kehittämiseen.

Olympiakomitean tavoitteena on kasvattaa urheiluseuroissa liikuntaa harrastavien aikuisten määrää. ”Tutkimusten mukaan vain neljäsosa 20–89-vuotiaista liikkuu terveytensä kannalta riittävästi. Lisäksi vain 13 prosenttia aikuisväestöstä harrastaa liikuntaa urheiluseurassa”, kertoo Olympiakomitean seuratoiminnan asiantuntija Ulla Nykänen.

Alko ja Olympiakomitea yhteistyössä suomalaisten liikuttamiseksi

Urheilu ja aktiivinen arkiliikunta edistävät hyvinvointia ja tukevat terveellisiä elämäntapoja. Alko haluaa yhdessä Olympiakomitean kanssa edistää suomalaisten hyvinvointia ja terveellisiä elämäntapoja. Alko on mukana Tähtiseura-palkitsemisessa ensimmäistä kertaa.

”Aikuisten Tähtiseuran palkitseminen on yksi konkreettinen teko suomalaisten hyvinvoinnin edistämiseksi ja yksinäisyyden ehkäisemiseksi”, kertoo Alkon vastuullisuuspäällikkö Marja Aho.

Lue lisää aikuisten Tähtiseuran palkitsemisesta ja valintakriteereistä Olympiakomitean tiedotteesta.

Lisätietoja

Alko:
Alkon mediapuhelin 020 711 5123 (arkisin klo 8–16), viestinta@alko.fi

Suomen Olympiakomitea:
Seuratoiminnan asiantuntija Ulla Nykänen, puh. 050 373 7636