Alkon entiset työvaatteet kiersivät Toinen mahdollisuus -tuotesarjaksi

Ensimmäiset Toinen mahdollisuus -sarjan tuotteet tulivat myyntiin syyskuussa.

Alko uudisti myyjien työasut keväällä. Vanhoista käyttämättömistä työasuista ja kankaista on valmistettu Alkon valikoimiin erilaisia oheistarvikkeita, kuten sokkomaistelupusseja.

”Alko on käyttänyt jo pitkään kierrätysmateriaaleja asiakkaille tarjottavissa tarvikkeissa, joten oli itsestään selvää, että vanhoille työvaatteille pyritään löytämään uutta käyttöä”, kertoo Alkon oheistarvikkeista vastaava tuotepäällikkö Kristiina Lilienkampf.

Ensimmäiset Toinen mahdollisuus -sarjan tuotteet tulivat myyntiin syyskuussa. Lokakuun lopulla myyntiin saapuivat jouluun sopivat lahjapakkaukset ja keväällä myymälöihin tulee vielä valmistujaisiin sopiva lahjapussi. Sarjaan kuuluu myös kahden pullon lokerokassi ja muutamiin myymälöihin saapuvat kassit.

Toinen mahdollisuus -tarvikkeet on suunnittelut suomalainen Topper. Sama yhtiö vastasi myös Alkon vappuna käyttöön otettujen uusien työvaatteiden valmistuksesta.

Alkon henkilöstön käytössä olleet asut kiersivät nuorten työpajoihin uusikäyttöön. Vanhoja työvaatteita lahjoitettiin myös UFF:lle ja osasta valmistettiin öljyntorjuntamattoja.