Jouhevaa asiointia Minimanin yhteydessä

Seinäjoen ohella Alkolla on myymälä myös Jyväskylän Minimanin yhteydessä.

Minimanin toimitusjohtaja Heikki Tynjälä iloitsee Alkosta uutena liikepaikkakumppanina. Alko avasi vastikään myymälän Seinäjoen Minimanin yhteyteen. Seinäjoen ohella Alkolla on myymälä myös Jyväskylän Minimanin yhteydessä.

"Asiakkailtamme on tullut pelkkää positiivista palautetta. Vihdoin tekin saitte sen Alkon, he ovat kommentoineet. Alko on hyvä lisä Minimanin ja koko alueen palvelutarjontaan."

Pohjan kaupunginosassa sijaitsevassa Minimanissa on myymäläalaa 10 000 neliömetriä ja laaja valikoima. Tynjälä haluaa silti väistää suuren kaupan ongelmat.

"Meille on tärkeää, että asiakas voi piipahtaa meillä myös nopeasti. Myymälässä ei ole pakotettuja kiertoja.”

Tynjälän mukaan useat sisäänkäynnit ja parkkipaikat niiden läheisyydessä jouduttavat myös asiointia, jos asiakas niin haluaa.

“Monelle on tärkeää, että etenkin arkisin töiden jälkeen perheen elintarvikkeet voi käydä noutamassa sujuvasti. Kun Alko on saman katon alla, lisääntyy sujuvuus entisestään.”

Joskus asiakkaat puolestaan kaipaavat kiireettömyyttä, erityisesti viikonloppuisin.

"Meillä asioi paljon ihmisiä Seinäjoelta, mutta myös muualta maakunnasta. Tiloissamme palveleva lounasravintola onkin erittäin suosittu. Ostosten lomassa pitkänmatkalaiset kaipaavat hengähdystaukoa ja ruokailuhetken", Heikki Tynjälä sanoo.

Myymälän sisustusta kehitetään jatkuvasti. Uuden Alkon tilat ovat avarat, valoisat ja selkeät.


"Meillä on mahdollisuus ottaa Alkon ratkaisuista vähän malliakin. Asioinnin sujuvuus ja helppous yhä kiireisemmäksi käyvässä arjessa ovat tärkeitä niin Minimanille kuin varmasti Alkollekin."