Alkon Helsingin Lauttasaaren myymälä muuttaa ja uudistuu

Helsingin Lauttasaaren myymälä palvelee täysin uudistettuna torstaista 1.12. alkaen kauppakeskus Lauttiksessa osoitteessa Lauttasaarentie 28-30.

Lauttasaaren myymälä edustaa Alkon uutta myymäläkonseptia. Myymälän 1 500 tuotteen valikoimasta noin 1 000 on mietoja viinejä. Alkon verkkokaupan 5 000 tuotteen valikoima täydentää tarjontaa entisestään. Alkon verkkokauppa palvelee osoitteessa alko.fi. 

Lauttasaaressa on palvellut Alkon myymälä jo lähes 60 vuotta. ”Sijaintimme on viime vuosina hieman vaihdellut alueen palveluiden kehittyessä. Vaikka nyt palaamme vanhaan sijaintiin, on myymälä ja koko toimintaympäristömme uudistettu kauttaaltaan”, kertoo Helsingin alueen aluepäällikkö Tatu Vanninen.

Metroaseman yhteyteen sijoittuvassa kauppakeskuksessa palvelee Alkon lisäksi kahviloita, ravintoloita, erikoisliikkeitä ja päivittäistavarakauppoja. Länsimetron ansiosta kauppakeskus sijoittuu isojen asiakasvirtojen äärelle ja on samalla merkittävä alueellinen keskus.

Myymälä on muuton vuoksi suljettuna 24.–30.11.2016. Muuton aikana lähin myymälä palvelee Ruoholahden ostoskeskuksessa osoitteessa Itämerenkatu 21.

Myymälän päällikkönä jatkaa Pekka Kaukanen.

Yhteyshenkilöt

aluepäällikkö Tatu Vanninen, puh. 020 711 6101