Merja Rissanen Alkon uudeksi henkilöstöjohtajaksi

Rissasella on monipuolinen kokemus henkilöstöjohtamisen ja liiketoiminnan tehtävistä palvelualan yrityksissä. 

Kauppatieteiden maisteri Merja Rissanen on nimitetty Alkon uudeksi henkilöstöjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Hän aloittaa tehtävässään kesäkuussa.

Merja Rissasella, 50, on pitkä ja monipuolinen kokemus henkilöstöjohtamisen ja liiketoiminnan tehtävistä palvelualan yrityksissä. Rissanen työskentelee tällä hetkellä Restelin henkilöstöjohtajana. Aiemmin hän on toiminut johtotehtävissä muun muassa Finnfundissa, Finnairilla ja Stockmannilla.

Rissasella on vahvaa kokemusta ja näyttöä strategiaa tukevista henkilöstön sekä organisaation kehittämishankkeista. Hän on rakentanut liiketoimintalähtöistä henkilöstötoimintoa ja kehittänyt HR-toimintamalleja painopistealueina muun muassa johtaminen, esimiestyö ja osaamisen kehittäminen.

”Toivotan Merja Rissasen lämpimästi tervetulleeksi Alkoon. Hänellä on laaja-alainen ja vankka kokemus liiketoimintalähtöisistä henkilöstötoiminnoista. Hänellä on keskeinen rooli, kun vahvistamme entisestään vastuullista ja asiakaslähtöistä toimintaamme yhdessä henkilöstömme kanssa”, toimitusjohtaja Leena Laitinen kertoo.

”Alko on tunnettu henkilöstönsä erinomaisesta ammattitaidosta ja hyvästä asiakaspalvelusta. Olen suunnattoman ylpeä ja innostunut päästessäni alkolaisten kanssa rakentamaan yhtiöstä vielä nykyistäkin parempaa työpaikkaa sekä asiakaspalvelun huippua ”, Merja Rissanen sanoo.

Yhteydenotot Alkon viestinnän kautta:
viestintäjohtaja Maritta Iso-Aho, Alko Oy, puh. 020 711 5443, maritta.iso-aho@alko.fi