Alkossa voi nyt maksaa MobilePaylla niin myymälöissä kuin verkkokaupassa

Alkossa voi jatkossa maksaa ostoksensa myös MobilePaylla. Maksutapa on käytössä kaikissa Alkon myymälöissä ja verkkokaupassa.

Alko haluaa tarjota asiakkailleen mieluisia ja mutkattomia maksutapoja. MobilePay käy jatkossa maksutapana kaikissa Alkon myymälöissä ja Alkon verkkokaupassa.

”Käteisen sijaan muut maksutavat yleistyvät myös Alkossa. Alkon myymälöissä yli 70 prosenttia ostoksista maksetaan kortilla ja myös digitaalisia maksutapoja on meiltä paljon kysytty. Nyt maksupääteuudistuksen myötä pystyimme ottamaan käyttöön MobilePayn. Samalla saamme uuden maksutavan käyttöön myös meidän verkkokaupassamme”, kertoo Alkon liiketoimintajohtaja Kari Pennanen.

”Mobiilimaksaminen yleistyy Suomessa vauhdilla. MobilePaylla sekä käyttäjämäärät että käyttäjien aktiivisuus ovat kasvaneet kovaan tahtiin. Pelkästään tämän vuoden ensimmäisellä kvartaalilla maksuja on tehty sovelluksella lähes 90 % enemmän kuin vuoden 2020 samalla ajanjaksolla”, sanoo MobilePayn Suomen vt. toimitusjohtaja Noona Puusniekka.

 

Lisätietoja

Alkon mediapuhelin 020 711 5123 (arkisin klo 8–16), viestinta@alko.fi