
Pirkkalan Partolan Alko uudistetaan erikoismyymäläksi
Pirkkalan Partolan Alko muuttuu maaliskuisen remontin myötä erikoismyymäläksi. Alkon erikoismyymälät ovat inspiroivia ja elämyksellisiä laajan valikoiman myymälöitä. Myymälä on remontin vuoksi suljettuna maanantaina 13. maaliskuuta klo 9–13.
Pirkkalan Partolassa sijaitseva Alkon myymälä uudistetaan ja se muuttuu lähimyymälästä erikoismyymäläksi. Partolan myymälässä on tarjolla jatkossa entistä laajempi ja monipuolisempi valikoima. Lisäksi myymälään tulee myyntiin erikoiseriä ja harvinaisuuksia.
Myymälä on kiinni remontin vuoksi maanantaina 13. maaliskuuta klo 9–13, mutta palvelee muutoin normaalien aukioloaikojen mukaan. Myymälän ollessa suljettuna asiakkaita palvelevat muut Tampereen alueen Alkot. Myymälöiden sijainnit ja aukioloajat voi tarkistaa Alkon verkkosivuilta.
”Pyrimme vastaamaan uudistuksella yhä joustavammin muuttuviin asiakastarpeisiin, parantamaan asiakaskokemusta entisestään sekä luomaan puitteet huippuasiakaspalvelulle”, palvelujohtaja Kimmo Mäkelä kertoo.
”Jatkossa Partolan myymälään saapuu joka kuukauden ensimmäinen torstai uusia erikoiseriä niin ympäri maailmaan kuin Suomestakin. Kaiken kaikkiaan uudistetun myymälässämme on noin 1600 tuotteen valikoima. Valikoimassa on viinejä noin 900, panimotuotteita 200, väkeviä 400 ja alkoholittomia juomia 45”, palvelupäällikkö Tuomas Kokko sanoo.
Myymälässä otetaan myös aktiivisesti huomioon asiakkaiden toiveita sekä ajankohtaisia trendejä. Verkkokaupan kautta on lisäksi tilattavissa yli 11 000 tuotteen koko Alkon valikoima, sillä jokainen Alko toimii myös verkkokaupan noutopisteenä.
Trendikäs fleksaus huomioi ympäristöasioita
Lisääntyvä ja trendikäs fleksaus ruokapöydässä on hyvä tapa huomioida ympäristöasioita. Fleksaaja korvaa esimerkiksi liharuoan kasvisperäisellä tai muuten kevyemmällä vaihtoehdolla. Punaisen lihan sijaan valitaan kanaa, kasviperäisiä raaka-aineita sekä kaura-, herne- ja papupohjaisia tuotteita. Myös kasvis- ja vegaaniruoat lisäävät suosiotaan.
”Ruokatuotteille, jotka tavoittelevat lihan suutuntumaa ja makua, sopivat hyvin samat juomasuositukset kuin lihallekin – olipa kyse täyslihasta, burgeripihvistä tai niiden korvikkeista. Kasvisruokien kanssa sopii hyvin hedelmäinen valkoviini tai kevyempi punaviini, kuten pinot noir”, kertoo Kokko.
”Viinien ja oluiden valmistamisessa voidaan käyttää eläinperäisiä aineita, kuten liivatetta, kananmunaa tai maitoa, mutta vegaanisissa juomissa näiden tilalla on kasvi- tai saviperäisiä aineita. Alkon Vihreä valinta -symbolin tuotteista valikoimassa on lukumääräisesti eniten juuri vegaanisia juomia.”
Lisätiedot
Palvelujohtaja Kimmo Mäkelä 040 749 1184, kimmo.makela@alko.fi
Alkon mediapuhelin, 020 711 5123 (arkisin klo 8–16), viestinta@alko.fi