Tytti Bergman Alkon uudeksi henkilöstöjohtajaksi

Tytti Bergman siirtyy Alkoon Microsoftin henkilöstöjohtajan tehtävästä.

KTM Tytti Bergman on nimitetty Alkon uudeksi henkilöstöjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävässään 15.11.2013. 

Tytti Bergman siirtyy Alkoon Microsoftin henkilöstöjohtajan tehtävästä. Bergmanilla on 15 vuoden kokemus tuloksellisista henkilöstöjohdon tehtävistä telekommunikaatio-, lääketeollisuus- ja IT-aloilla. Hän on rakentanut liiketoimintalähtöistä HR-toimintoa ja kehittänyt HR-prosesseja painopistealueina osaamisen kehittäminen, suorituksen johtaminen sekä esimiestyön ja johtamisen kehittäminen.

Hänellä on vahvaa kokemusta ja näyttöä henkilöstöä osallistavista, strategiaa tukevista hankkeista kuten työhyvinvoinnista, Suomen Parhaat Työpaikat -vertailusta ja visiotyöstä. Microsoftilla Bergman on muun muassa rakentanut uudenlaista työkulttuuria läsnätyöhankkeessa, joka on palkittu HENRY ry:n vuoden 2012 henkilöstötekona.

”Alkolla on sitoutunut ja asiantunteva henkilöstö sekä vahva brändi. Alko on vähittäiskaupan ykkönen palvelussa ja vastuullisuudessa. Uuden strategian keskiössä oleva ihmisten johtaminen on erinomainen lähtökohta kehittää organisaatiota vastaamaan huomisen haasteisiin”, Bergman sanoo.

”Alkon tavoitteena on olla Suomen paras työpaikka ”Great Place to Work” -tutkimuksen suurten yritysten sarjassa vuonna 2016. On hienoa päästä työskentelemään tämän tavoitteen eteen yhdessä henkilöstön kanssa”, jatkaa Bergman.