Uuden ilmeen Alko Kuopion Haapaniemeen 17.11.

Alkon Kuopion Kolmisopessa sijaitseva myymälä muuttaa, ja palvelee 17. marraskuuta lähtien Haapaniemessä osoitteessa Tehdaskatu 12.

Kuopion kaupungissa palvelee kahdeksan Alkon myymälää: Matkuksessa, Petosella, Haapaniemellä, Savilahdessa, Päivärannassa, keskustassa, Karttulassa ja Nilsiässä. ”Haapaniemen myymälä sijoittuu keskeiselle paikalle Saaristokadun ja Tasavallankadun risteysalueelle, joka on kehittymässä vetovoimaiseksi ydinkeskustan tuntumassa sijaitsevaksi palvelukeskittymäksi”, sanoo liiketoimintajohtaja Kari Pennanen.

Myymälä on ketjun ensimmäisiä uuden myymäläkonseptin mukaisia myymälöitä. Tunnelmalliset tuotemaailmat ja inspiroivat sesonkiesillepanot tekevät sen tarjoamasta asiakaskokemuksesta elämyksellisen. ”Uudistunut konsepti antaa hienot puitteet monikanavaisen huippuasiakaspalvelun toteuttamiselle ja innostavan työympäristön myyjillemme”, kertoo Pennanen.

Myymälän 1 300 tuotteen valikoimaa kehitetään asiakastoiveita ja tuotetrendejä seuraten. ”Myymälään tulee muiden Alkon myymälöiden tapaan verkkokaupan noutopiste, jolloin Haapaniemestä voi noutaa kaikki Alkon valikoimassa olevat tuotteet”, kertoo Alkon Itä-Suomen alueen aluepäällikkö Juha Laanti.

Myymälän päällikkönä jatkaa Sisko Kimonen.

Tavoitteena asiakkaiden kannalta paras liikepaikka

Alko pyrkii aina löytämään liikepaikan, joka on sijainniltaan paikkakunnan paras asiakaspalvelun näkökulmasta. Alkon myymäläverkostoa kehittäessä huomioidaan asiakaspalvelunäkökohdat, myymäläverkoston kattavuus, alueen väestöpohja, taloudellinen kannattavuus ja sijainnin vaikutus valtioneuvoston terveen kilpailun ohjelman mukaisesti päivittäistavarakaupan kilpailutilanteeseen. Alkon liikepaikkakriteerit ovat julkisia ja luettavissa yhtiön verkkosivuilta.

Alkon myymälän avaaminen vaatii aluehallintoviraston luvan.

Lisätietoja:

aluepäällikkö Juha Laanti, puh. 020 711 6701

liiketoimintajohtaja Kari Pennanen, puh. 020 711 5112