Alkon lahjakortti

Tuottaako juoman valinta lahjaksi vaikeuksia? Alkon lahjakortti on hyvä tapa ilahduttaa lahjansaaja ja antaa hänelle vapaus valita. Alkon lahjakortteja voi ostaa kaikista myymälöistämme.

Lahjakortin avulla lahjansaaja voi valita mieleisensä juoman myymälän koko valikoimasta – juhlavasta samppanjasta laadukkaisiin alkoholittomiin vaihtoehtoihin.

Näin Alkon lahjakortit toimivat

Voit ostaa lahjakortteja kaikista myymälöistämme. Kortille ladattavan summan voit päättää 5 - 1 000 euron väliltä. Lahjakortit käyvät maksuvälineenä kaikissa Alkon myymälöissä. Kortille mahdollisesti jäävän arvon voi hyödyntää seuraavilla ostoskerroilla. Kortille voi myös ladata lisää arvoa kaikissa myymälöissämme. Mikäli on tarve suuremmalle määrälle lahjakortteja, olethan yhteydessä asiakaspalveluun asiakaspalvelu@alko.fi.

Huomioithan, että lahjakortit eivät käy maksuvälineenä verkkokaupassamme. 

Lahjakorttien voimassaolo

Lahjakortti on voimassa latauspäivästä (tai viimeisestä latauksesta) lähtien 24 kk, eli esim. 5.4.2022 ladattu lahjakortti on voimassa 4.4.2024 asti. Kortin saldon ja voimassaolon voi tarkistaa myymälässä tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun, joko puhelimitse 020 692 771, chatilla tai sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@alko.fi.

Kadonnutta tai varastettua lahjakorttia ei korvata, eikä lahjakorttia voi vaihtaa rahaksi. Vanhentuneita lahjakortteja ei hyvitetä, eikä niiden voimassaoloa pidennetä.

Ikärajat

Alkoholin ostaminen edellyttää vähintään 18 vuoden ikää.

  • 18-vuotias saa ostaa mietoja alkoholijuomia, joissa on enintään 22 % alkoholia.

  • 20 vuotta täyttänyt voi ostaa kaikkia alkoholijuomia.

Myymme lahjakortteja täysi-ikäisille asiakkaillemme.