Neuvonantajat

Kunnianhimoisena tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme maailmanluokan palvelua. Kehitämme systemaattisesti arjen asiakaskokemuksia, olipa kohtaaminen sitten myymälässä, verkkokaupassa, mobiilissa tai asiakaspalvelussa verkossa. 

Asiakkaiden palaute ja näkemykset ovat meille tärkeitä ja haluamme kehittää palveluamme yhdessä. Haemme nyt Neuvonantajien-asiakasryhmään uusia innostuneita ja kehittämishaluisia jäseniä. Neuvonantajaksi ryhtyminen on helppoa: ainoina vaatimuksina on täysi-ikäisyys sekä into ja palo vaikuttaa. 

Neuvonantajaksi

Neuvonantajilla on monia tapoja vaikuttaa Alkon toimintaan ja kehittämiseen. Paikallisesti kysymme esimerkiksi uuden myymälän valikoimatoiveita, ja yleisesti pyydämme neuvonantajien mielipiteitä erilaisista Alkossa kehitteillä olevista asioista. Viimeisimpänä olemme kysyneet Neuvonantajiemme mielipiteitä esimerkiksi tuotetietoon tai viinin pakkauskokoihin liittyen.

Neuvonantajien paikalliset tilaisuudet

Jos haluat vaikuttaa paikallisesti, voit osallistua Neuvonantajien tilaisuuksiin ympäri Suomen. Tilaisuuksissa pääset ideoimaan kanssamme Alkon palveluihin, valikoimaan ja vastuullisuuteen liittyviä erilaisia teemoja.

Neuvonantajat-tilaisuudessa Turussa keskusteltiin uudistuvan Wiklundin myymälän valikoimasta ja ympäristövastuullisista pakkauksista 

Järjestimme keskiviikkona 16.11. Neuvonantajat-työpajan asiakkaillemme Turussa. Asiakkailla oli mahdollisuus vaikuttaa torstaina 1.12. avautuvan uudistetun Turun Wiklundin myymälämme valikoimaan.

Mukana tilaisuudessa oli 22 Alkon ja Turun Wiklundin myymälän valikoiman kehittämisestä kiinnostunutta asiakasta. Samassa tilaisuudessa osallistujilla oli myös mahdollisuus vaikuttaa siihen, miten asiakkaita voisi auttaa valitsemaan entistä ympäristöystävällisempiä pakkauksia.

Tilaisuudessa asiakkaat toivoivat esimerkiksi lisää pienempiä pullokokoja, monipuolisempaa siiderivalikoimaa ja klassikoita ja laadukkaita puna- ja valkoviinejä myös muovipulloissa. Lisäksi saimme monia hyviä kehitysehdotuksia verkkokauppaamme ja mobiilisovellukseen. Ympäristövastuulliseen pakkaukseen liittyen kävimme myös monipuolista keskustelua ja ideoimme esimerkiksi, että Alko voisi kannustaa valmistamaan kartonkipakkaukset sellaisiksi, että niistä löytyy sama informaatio kuin lasipulloissa ja että kartonkien ulkonäkö olisi tyylikkäämpi. Otimme kiitollisena vastaan kaikki palautteet, ja aiomme hyödyntää niitä tulevissa kehitystöissämme.

Kiitos kaikille tilaisuuteen osallistuneille asiakkaille! Tulemme jatkossakin järjestämään vastaavia keskustelutilaisuuksia eri puolella Suomea esimerkiksi joihinkin uusiin tai uudistuviin myymälöihimme liittyen. Liity Neuvonantajaksi niin saat tiedon, kun tilaisuus järjestetään omalla lähialueellasi.

Oli todella mielenkiintoista päästä mukaan tähän tilaisuuteen ja tapaamaan Alkon ihanaa, osaavaa ja ystävällistä väkeä. Minut otettiin henkilökohtaisesti vastaan ja myös lähtiessä kohdattiin yksilönä. Sijainti todella hyvä. Työpaja oli hyvin järjestetty. Oli hyvä, että pääsi keskustelemaan ja kommentoimaan pienissä ryhmässä. Kiinnostavat aiheet. Läksiäislahja oli mukava yllätys.

 

osallistuja, Turku 16.11.2022