Neuvonantajat

Kunnianhimoisena tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme maailmanluokan palvelua. Kehitämme systemaattisesti arjen asiakaskokemuksia, olipa kohtaaminen sitten myymälässä, verkkokaupassa, mobiilissa tai asiakaspalvelussa verkossa. 

Asiakkaiden palaute ja näkemykset ovat meille tärkeitä ja haluamme kehittää palveluamme yhdessä. Haemme nyt Neuvonantajien-asiakasryhmään uusia innostuneita ja kehittämishaluisia jäseniä. Neuvonantajaksi ryhtyminen on helppoa: ainoina vaatimuksina on täysi-ikäisyys sekä into ja palo vaikuttaa. 

Keräämme palautetta ja ideoita sähköpostin välityksellä muutaman kerran vuodessa. 

Ilmoittaudu neuvonantajaksi

Neuvonantajien paikalliset tilaisuudet

Jos haluat vaikuttaa paikallisesti, voit osallistua Neuvonantajien tilaisuuksiin ympäri Suomen. Tilaisuuksissa pääset ideoimaan kanssamme Alkon palveluihin, valikoimaan ja vastuullisuuteen liittyviä erilaisia teemoja.

Seuraavat tilaisuudet

Hyvinkää 23.1.2020: Myymälän valikoima ja esillepanot

Tilaisuus järjestettiin 23.1.2020. Kiitos kaikille Hyvinkään neuvonantajille hyvästä keskustelusta ja erityisesti ajatuksista Hyvinkään Willan uuden myymälän valikoiman sekä esillepanojen suhteen.

Kokkola kevät 2020

Ilmoittautuminen tilaisuuteen alkaa maalis-huhtikuussa 2020.

Tilaisuuden tunnelma oli sopivan rento ja paikalla sopiva määrä ihmisiä. Ryhmätyöt sopivat hyvin aiheeseen, ja ryhmässä syntyi mukavasti keskustelua.  

osallistuja, Helsinki 28.5.2019