Erikoistilaukset

Onko toiveissasi tuote Alkon yli 10 000 tuotteen valikoiman ulkopuolelta? Voimme selvittää sinulle tuotteen toimitusmahdollisuuksia Suomeen.

Huom. Poikkeustilanne on vaikeuttanut tavarantoimittajien tavoittamista maailmalta, sekä tehnyt tarkkojen toimitusaikojen määrittämisestä haastavaa. Tämä saattaa viivästyttää erikoistilaustiedustelujen edistämistä. Erikoistilaustiedusteluissa lähdemme ensisijaisesti selvittämään onko tuote saatavilla erikoistilauksena.

Mikä on erikoistilaus?

Etsitkö jotain Alkon valikoiman ulkopuolista tuotetta? Tarjoamme rekisteröityneille asiakkaillemme erikoistilauspalvelua.

Täytä sähköinen erikoistilauslomakkeemme ja lähetä sen avulla meille tiedustelu toivomastasi tuotteesta. Selvitämme tuotteen saatavuuden ja olemme sinuun yhteydessä, jos tarvitsemme lisätietoja.

Erikoistilauksissa kannattaa huomioida, että juomat toimitetaan pakkauksittain, joissa on yleensä 6 tai 12 pulloa. Lisäksi joidenkin tuotteiden tai tavarantoimittajien vähimmäistilausmäärä voi olla suurempi.

Jos erikoistilauksen tekeminen on mahdollista ja päädyt tekemään tilauksen, tuotteet toimitetaan haluamaasi myymälään.

Tuotteet hinnoitellaan samalla tavalla kuin vakiovalikoimamme tuotteet. Lisäksi vähittäismyyntihinnan lisäksi perimme 40 €/tuotemerkki. Erikoistilauksia ei voi palauttaa. Lisätietoa erikoistilauksista saat chatissa, sähköpostitse asiakaspalvelu@alko.fi tai soittamalla numeroon 020 692 771 (ppm/pvm).

Sinun on oltava kirjautuneena alko.fi:hin, jotta pääset siirtymään Erikoistilauslomakkeelle.
Etkö ole vielä rekisteröitynyt alko.fi:hin? Rekisteröidy tästä täyttääksesi lomake.

Erikoistilauslomake (rekisteröidy ja kirjaudu sisään ennen klikkausta)