Tiesitkö, että voit tilata suosikkijuomasi myös mökkipaikkakuntasi Alkoon tai noutopisteeseen?

Kesä vilkastuttaa erityisesti mökkipaikkakuntien Alkoja. Yhä useampi varmistaa lempijuomansa saatavuuden tilaamalla tuotteet omaan lähimyymälään tai noutopisteeseen.

Alkon verkkokauppa ja mobiilisovellus tarjoavat yli 10 000 tuotteen valikoiman, jossa myös tilausvalikoiman viinit ovat saatavilla. Jos kesänviettopaikan valikoimasta ei löydy omia suosikkeja, voi pienellä etukäteissuunnittelulla varmistua siitä, että halutun tuotteen saa lähimmästä Alkon myymälästä tai noutopisteestä. Tarkista kesänviettopaikkasi lähin myymälä tai noutopiste. 

Sujuvaa asiointia verkossa

Verkossa teet ostokset kotona rauhassa tutustuen ja haluamanasi ajankohtana. Helpotamme kesänviettoasi toimittamalla juomat vapaasti valitsemaasi myymälään tai noutopisteeseen. Toimitamme tuotteet myymälöihin ilman toimitusmaksua 4-5 arkipäivässä. Valittavissasi on myös pikatoimitus ja toimitus noutopisteeseen (9€), jolloin toimitus tapahtuu jopa 1-2 arkipäivässä.

Ota verkkokauppa helposti käyttöösi

  1. Luo tunnukset verkkokauppaan. Samalla voit tilata uutiskirjeemme, jonka kautta saat ajankohtaista tietoa uutuuksista ja juoma- ja ruoka-alan trendeistä suoraan sähköpostiisi.
  2. Selaile tuotteitamme verkkokaupassa ja valitse haluamasi. Voit myös pyytää apua asiakaspalvelustamme esimerkiksi chatin avulla. 

   Verkkokauppaan
  3. Lisää tuotteet ostoskoriin ja siirry kassalle valitsemaan toimitus- ja maksutapa. Jos teet ensimmäistä tilaustasi, sinua pyydetään tunnistautumaan verkkopankkitunnuksillasi ennen kassalle siirtymistä.
  4. Valitse myymälä tai noutopiste, josta haluat noutaa tilauksesi. Normaalitoimitus myymäläämme on maksuton. Pikatoimitus ja toimitus noutopisteeseen on 9 €. Voit maksaa ostoksesi joko kortilla, mobiilimaksuna tai verkkopankissa. 
  5. Saat ilmoituksen tekstiviestinä ja sähköpostitse, kun tuotteet ovat noudettavissa valitsemastasi myymälästä tai noutopisteestä. Tilausta noutaessasi ota mukaan tilausnumero ja henkilöllisyystodistus.
  Alkon valikoimassa on myös tuotteita, joita ei ole tilaushetkellä suoraan saatavilla. Nämä tuotteet ovat keltaisella merkattuja. Tilauksille, jotka sisältävät keltaisella merkittyjä tuotteita, ei voida luvata toimitusaikaa, sillä tuotteiden saatavuus vaihtelee. Nämäkin tuotteet toimitamme kuitenkin mahdollisimman nopeasti.

  Kysy juomasuositusta asiantuntijoiltamme

  Saat apua juomavalintoihisi ja verkkokaupassa asiointiin asiakaspalvelijoiltamme chatissa, sähköpostitse osoitteesta asiakaspalvelu@alko.fi ja puhelimitse numerossa 020 692 771 (ppm/pvm). Asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 9–21 ja lauantaisin klo 9–18. Asiantuntijamme vastaavat kysymyksiisi henkilökohtaisesti.

  Ikärajat

  Verkkokaupassa asiointi edellyttää vähintään 18 vuoden ikää.

  • 18-vuotias saa ostaa mietoja alkoholijuomia, joissa on enintään 22 % alkoholia.

  • 20 vuotta täyttänyt voi ostaa kaikkia alkoholijuomia.