Mobiilisovellus – Lähipalvelua. Missä ikinä oletkin.

Alkon ilmaisella mobiilisovelluksella löydät lähimmän Alkon myymälän, selaat valikoimaa ja tilaat tuotteita.

Alkon tavoitteena on palvella asiakkaita mahdollisimman hyvin siellä, missä he ikinä ovatkin. Elämämme on nykyisin liikkuvaista ja useat toimet hoidetaan digitaalisesti. Haluammekin tarjota asiakkaillemme mobiililaitteisiin hyvin soveltuvan tavan tutustua vaivattomasti Alkon valikoimaan, löytää helposti Alkon myymälät ja tilata tuotteita Alkon yli 10 000 tuotteen valikoimasta. 

Lataa omasta sovelluskaupastasi

Alkon sovelluksen löydät App Storesta ja Google Play -sovelluskaupoista. Sovellus on ilmaiseksi ladattavissa, eikä sen käyttäminen maksa mitään. Voit käyttää mobiilisovellusta suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi.

  Lataa App Storesta
Lataa Google Play -kaupasta

Kaikki maailman maut Alko-Appissa

Alkon valikoima elää jatkuvasti. Valikoimassamme on tällä hetkellä yli 10 000 tuotetta, joten yhteen myymälään ne kaikki eivät mahdu. Mobiilisovelluksella voit kätevästi selata koko valikoimaa, tehdä tuotehakuja ja tutustua tarkemmin yksittäiseen tuotteeseen.

Mobiilisovelluksella voit myös katsoa, missä myymälöissä haluamaasi tuotetta on saatavilla. Tai toisinpäin: millaista valikoimaa on tarjolla siinä myymälässä, jossa aiot asioida.

Tallenna omat makumuistosi

Alkon mobiilisovellus on henkilökohtainen makumuistojesi tallennuspaikka ja sen avulla voit arvioida tuotteita, joita olet maistanut. Voit myös tehdä itsellesi erilaisia muistilistoja esimerkiksi tulevien juhlien juomatarjoiluista tai vaikkapa löytämistäsi ja makuusi sopivista tuotteista.

Mobiilisovelluksen viivakoodiskannerilla etsit helposti käsillä olevan tuotteen Alkon valikoimista.

Missä mobiili, siellä myymälä – Katso lähin Alkosi

Alko palvelee Suomessa kaikkiaan 361 myymälän verkostolla, joka kehittyy Suomen mukana. Mobiilisovelluksen avulla löydät sinua lähinnä olevan Alkon myymälän tai noutopisteen.

Mobiilisovelluksella voit myös tilata tuotteita Alkon valikoimasta.

Kirjautumalla enemmän

Palvelemme mobiilissa kaikkia asiakkaita, mutta kirjautuneet asiakkaat voivat tehdä hieman useampia asioita kuin kirjautumattomat asiakkaat. Kirjautuneet asiakkaat voivat esimerkiksi tehdä muistilistoja ja ostaa tuotteita mobiilisovelluksen avulla. Kirjautumattomat asiakkaat ohjataan sovelluksesta ostoksille alko.fi:hin ja verkkokauppaan. 

Lataa Alkon ilmainen mobiilisovellus App Storesta tai Google Play -sovelluskaupasta.