Takaisin
Resepti

Hodari

Laktoositon

Hodari

Laktoositon
40 min
4 hlö
40 min
4 hlö

Trendikäs hotdog eli hodari maistuu erityisen hyvältä, kun lihaisa makkara saa kaverikseen pikkelöityjä etikkavihanneksia.

Juomasuositus

Näiden trendikkäiden hodareitten pikkelöidyn hapokkaat maut taittuvat aromikkaalla IPAlla. Hodareitten kaverina maistuu myös hedelmäinen samppanja.

Valmistusaineet
Valmistusohjeet
  1. Kuumenna makkarat kypsiksi pannulla, uunissa tai grillissä. Lämmitä sämpylät ohjeen mukaan. Levitä coleslaw sämpylöille, laita päälle makkara ja lisää pikkelöityjä vihanneksia ja ketsuppia. Nauti kuumana.

Resepti Taina Tellman, kuva Arto Vuohelainen, juomasuositus Taina Vilkuna