Takaisin
Resepti

Parsahodari

Kasvisruokavalio

Parsahodari

Kasvisruokavalio
20 min
4 hlö
20 min
4 hlö

Kasvissyöjän kuumat koirat eli hodarit täytetään muodikkaasti parsalla ja juustolla.

Juomasuositus

Kasvishodareitten juustoiset maut taittuvat aromikkaalla IPAlla. hodareitten kaverina maistuu myös pirteä hedelmäinen samppanja.

Valmistusaineet
  • 4 valmista Hot Dog -sämpylää 

  • 8 tuoretta vihreää parsaa 

  • 4–5 rkl valkosipuliaiolia

  • 100 g mozzarellaa

  • salaattia tai lehtipersiljaa

  • 1 dl juustoraastetta, esimerkiksi pecorinoa

Valmistusohjeet
  1. Kuumenna sämpylät pakkauksen ohjeen mukaan. Kiehauta paistinpannulla niukassa vedessä parsoja 2 minuuttia ja kuivaa ne hyvin.

  2. Kokoa hodarit: Sivele sämpylät aiolilla, asettele parsat ja jaa ohueksi viipaloitu mozzarella, salaattia ja lisää viimeisenä päälle juustoraaste. 

VINKKI! Voit vaihtaa parsan ohuisiin porkkanoihin, vegenakkeihin tai vaikka savustettuun tofuun.

Resepti Taina Tellman, kuva Arto Vuohelainen, juomasuositus Taina Vilkuna