Takaisin
Resepti

Marenkia ja lemon curdia

Gluteeniton
Laktoositon

Marenkia ja lemon curdia

Gluteeniton
Laktoositon
20 min
2 henkilöä
20 min
2 henkilöä

Viettelevä herkku syntyy nopeasti.

Juomasuositus

Sitruunatahnalla maustettu torttu tai marenkijälkiruoka maistuu makean ja aromaattisen, hapokkaan jälkiruokaviinin kanssa. Tällaista on itävaltalainen tai saksalainen auslese- tai trockenbeerenauslese viini erityisesti riesling-rypäleestä.

Valmistusaineet
  • 2 klementiiniä tai 1 appelsiini

  • 1,5 dl kermaa

  • 2 vaniljajäätelöpalloa

  • 4 marenkipalaa

  • 4 rkl lemon curdia

Valmistusohjeet
  1. Kuori appelsiini tai klementiinit ja nylje nahka pois. Paloittele pieniksi kuutioiksi. Vatkaa kerma vaahdoksi.

  2. Pane jäätelöpallot annoskulhoihin ja annostele päälle hedelmälohkot, marengit, kermavaahto ja lemon curd. Tarjoa.