Parsa on grillikauden hienostunein alkupala tai lisuke. Grillaus on helpoin tapa valmistaa parsa. Ohuita vihreitä ei tarvitse edes kuoria. Viimeistele parsa-annos raikkaalla vesikrassikreemillä.
Katso resepti >
Parsaranskalaiset
Jos keitetyt parsat hollandaisekastikkeella on niin nähty, kokeile uunissa paahdettuja parsaranskalaisia. Mintunmakuinen hernedippi sopii rapean herkun kylkeen kuin valettu! Kurkkaa lisää parsareseptejä.
Kuohuviini: Kesäisenvihreät parsaranskikset napostellaan parempiin suihin Alkon Vivahteikas & ryhdikäs -makutyypin kuohuviinin kera. Ranskan Alsacen crémantit saavat paahteisuutta ja moniulotteisuutta pullokypsytyksen myötä pyöristäen parsaherkun vihreää makumaailmaa.
Alkoholiton: Alkoholiton lager-olut tarjoiltuna hyvin viilennettynä raikastaa kokonaisuutta.