Nam, mikä juustopizza! Sahramilla maustetusta pohjasta syntyy kaksi pizzaa: hedelmäinen juustopizza valkoisella kastikkeella ja tulinen kinkkupizza itsetehdyllä tomaattikastikkeella.
Katso resepti >
Sirkka-lohipiirakka
Paahteisen pähkinän makuinen sirkka maistuu suolaisessa piirakassa, joka valmistuu ilman uunia. Sen pohja valmistetaan sirkkaleivästä ja sisus maukkaista liittolaisista, lohesta ja vuohenjuustosta. Kokoa päälle vielä keko salaattia, ja vot! Ruokaisa proteiinipitoinen kahden juuston sirkka-lohipiirakka on juhlava tarjottava.
Sirkkalohipiirakan kera maistuu limettisen vivahteikas Sauvignon Blanc Uudesta-Seelannista tai Chilestä. Saison-oluiden miellyttävä hapokkuus pelaa myös hyvin yhteen tämän raikkaan piirakan kanssa.