
X
›
›
›
›
›
›
›
›
›
›
›
›
Yhdistä rohkeasti amarone eli täyteläinen punaviini risottoon, jonka juju on viinissä muhitetut sienet.
Kuumenna kasvisliemi. Kuullota sipuli oliiviöljyssä keskilämmöllä. Lisää riisi ja paista koko ajan sekoitellen noin 2 minuuttia. Kaada pannulle viini ja paista sekoitellen, kunnes viini on melkein kokonaan imeytynyt. Lisää kuumaa kasvislientä kauhallinen kerrallaan, seosta sekoitellen, kunnes neste on imeytynyt riisiin. Toista liemen lisäämistä ja sekoittelua, kunnes riisi on napakan kypsää. Katso ohjeellinen keittoaika pakkauksen kyljestä.
Viimeistele voilla, suolalla, pippurilla ja parmesaanilla. Juuri ennen tarjoilua ripottele päälle karamellisoidut sienet ja yrtit.
Katso karamellisoitujen sienten ohje täältä.
Amaronet ovat tuhdin täyteläisiä viinejä, joita annetaan usein lahjaksi. Ne ovat parhaimmillaan meditaatioviineinä eli sellaisenaan hyvässä seurassa nautittuina.
Jos haluat tarjota Amaronen kanssa lihaa, se saa olla voimakasta. Viinit viihtyvät myös kovien, kypsytettyjen juustojen kumppaneina.
Syötä sähköpostiosoitteesi, jolla olet rekisteröitynyt. Lähetämme sinulle linkin, jonka avulla voit vaihtaa salasanasi. Seuraa sähköpostissa olevia ohjeita. Jos tarvitset apua, ole yhteydessä asiakaspalveluumme 020 692771.
Sähköpostisi on virheellinen. Olethan jo rekisteröitynyt?
Linkki salasanan vaihtamiseen on lähetetty sähköpostiisi