Maistuuko tuttu lohireseptisi aina samalta? Ota mallia trendikkäästi korealaisilta ja paista kala uunissa soijan kanssa.
Katso resepti >
Odotathan hetken…
Tämä korealainen ruokalaji tarkoittaa kirjaimellisesti "tulta" ja "lihaa".
n. 800 g naudanlihaa, esim. ulkofileetä
Marinadi:
3 valkosipulinkynttä
nippu kevätsipulia
pieni keltasipuli
n. 1 dl soijaa
1/2 tl mustapippuria
ripaus suolaa
1 rkl sokeria
2 rkl seesamiöljyä
2 rkl paahdettuja seesaminsiemeniä
Paistamiseen:
öljyä
Suikaloi liha ja hienonna sipulit.
Sekoita marinadin ainekset ja laita lihasuikaleet marinadiin. Anna marinoitua jääkaapissa vähintään kahden tunnin ajan.
Paista lihasuikaleita grillissä tai pannulla niin, että lihasta tulee mureaa ja kypsää. Jos haluat lisätä mukaan porkkanaa, viipaleet kannattaa laittaa pannuun kypsennyksen loppuvaiheessa.
Bulgogia voi tarjoilla riisin kera tai lehtisalaattiin kiedottuna.