Takaisin
Resepti

Sambal-lisäke

Gluteeniton
Kasvisruokavalio
Laktoositon

Sambal-lisäke

Gluteeniton
Kasvisruokavalio
Laktoositon
30 min
4 henkilöä
30 min
4 henkilöä

Tomaattinen Sambal-kastike sopii erinomaisesti lihan, kanan tai kalan lisukkeeksi.

Valmistusaineet
  • 1 punasipuli
  • 1 rkl valkoviinietikkaa
  • 0,5 tl (sormi)suolaa
  • 1 tl sokeria
  • 1 chilipalko
  • 2 tomaattia
  • ruukku korianteria
Valmistusohjeet
  1. Kuori sipuli ja leikkaa se mahdollisimman pieniksi paloiksi. Laita silppu kulhoon. Lisää joukkoon etikka, suola ja sokeri.

  2. Poista chilistä ja tomaateista kanta ja siemenet. Hienonna chili. Leikkaa tomaatti pieniksi kuutioiksi. Hienonna korianteri. Yhdistä kaikki aineet keskenään. Tarjoa esimerkiksi Bunny chow -lammascurryn kanssa.


Katso Bunny chow -lammascurryn resepti täältä.